Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
urandom0
üzenetére
Manjaro KDE volt a donor. Nem tesztelgettem szándékosan, volt egy két fájlmozgatás, ext4 es belső lemezről a btrfs SSD-re, és Ext4-es SSD-re. Valamikor régebben már szívtam meg Minttel, ott is a lassúsága miatt váltam meg tőle. Megvan az érzés, amikor leülsz a géped elé.....és mi a f...sz van ezzel??? Nah ez a fájlrendszer nálam ilyet okoz. Érezhetően lassabb, Celluloid, böngésző és minden is....lassan indul. Amit írtál, azt nem próbáltam, hogy egy lemezen belül mozgatni. Az kimaradt.
Érdekes amit írtál, még nagyobb kérdőjel van bennem, hogy itt miért ilyen lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest