- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nat
senior tag
válasz
csabyka666 #1844 üzenetére
A mandulaműtét nagyon fájdalmas,és legalább két hétig tartó folyamat.Ezért ha csak ez a bajod ne műtesd meg magad.Egyébként a mandula ha jól működik akkor hasznos a szervezetnek.Nem véletlenül nőt oda,ahol a helye van.
Abban hogy milyen ez a detritusz nem tudok segíteni,mert ilyennel még nem találkoztam. -
nat
senior tag
Ha betartod az orvos utasításait,akkor nem fog bevérezni.(hirtelen mozdulatok,lehajolás,fürdés-hajmosás,fűszeres kaja stb)
"Ui:Ja és a fagyit nem lehet enni, ez egy népi tévedés, vagy egy nagyon régi dolog.
De most tilos " de lehet :a műtét utáni napon egy 2literes jégkrémet nyomtam be
gyógyulást kívánok mindenkinek -
nat
senior tag
-
nat
senior tag
Sziasztok.
Múlt hét csütörtökön volt a műtétem altatásban.Most tartok a nyolcadik napnál,és még mindig fáj,de fájdalomcsillapítóval elviselhető.(Flector)
A Tétényi úti Szent Imre kórházban műtöttek.Reggel be másnap reggel ki.A kórház szép és jó.Az altatóorvos egy csúdapofa.A nővérek rendesek,az éjszakásról ne beszéljünk.Az első éjszaka valami iszonyat,fájdalom csillapítónak Algopirin injekció teába beletöltve.Nem sokat használ.
Magára a műtétre nem emlékszem semmit,csak amikor betoltak és a kézfejembe szúrtak egy vénás valamit.Utána valaki lerak az ágyamra,és már kezd is fájni iszonyatosan.
Egy vagy két óra múlva teáztatás.Mindenki igyon amennyi belefér,nálam minden korty háromszor fájt ezt most sem értem miért nyeltem a kortyot és utána még kétszer nyelnem kellet.Ez volt a legfájdalmasabb.
Egész éjszaka kortyolgattam.Itthon már jobb volt a Flector egy nagyon jó találmány,de még mindig lemegy napi három adag.Enni jobban tudok mint inni.A nyelvem tiszta fehér lepedékes a torkom a mandulám helye is.A legjobban a cigi hiányzik.Hirtelen ennyi,majd még írok.
-
nat
senior tag
Holnap reggel megyek.
Szurkoljatok. -
nat
senior tag
Elmaradt a műtét,herpesz miatt.
-
nat
senior tag
Mennyi a kotta az orvosoknál mostanság?
-
nat
senior tag
Sziasztok.
Nekem 28.-án hétfőn lesz a műtét,és kérdésem volna.
42 éves vok,és elégé izgulok.
Altatni fognak, és az volna a kérdésem,hogy az altatás hogy müxik,(gázzal ,vagy vénás cuccal)mert rosszul szoktam leni a vérvételnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest