Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nini76
csendes tag
Szia Eszter88!Azért fel a fejjel,nekem még mindíg "érdekes"a bal fele,mintha ott nagyobb darab hiányozna.Lehet,hogy hülyeség,de így érzem.Jobbulást mindenkinek!

-
Nini76
csendes tag
Eszter88 hogy vagy?
-
Nini76
csendes tag
Szia Eszter88!Kb a 17-18.napon már jelentős javulás volt,de az tényleg gyors volt szinte egyik napról a másikra tudtam a cataflamot csökkenteni majd elhagyni.A 3.héten nekem a bal feléről még nem vált le a heg,ugyhogy hidd el lesz ez jobb,csak kitartást
és igyál sokat!!!!!!!!!!!!! 
-
Nini76
csendes tag
Ne izgulj Eszter88 én ugyanígy voltam türelem,kitartás,a nehezén hidd el túl vagy még ha most nem is érzed!Igyál sokat bármennyire rossz és fájdalmas.Nekem is nagyon rossz állapotba volt mikor kivették.Én a bal felemen éreztem ugyanezt mint Te.Mikor azt vártam már,hogy múljon,akkor volt a legfájdalmasabb.KITARTÁST!!!Igyál sokat kortyonként és hidd el jobb lesz.

-
Nini76
csendes tag
Eszter88.Elírtam nem 35nap,hanem3--5 nap.
-
Nini76
csendes tag
Eszter88!Fel a fejjel,ha visszaolvasod a hozzászólásokat,megtalálod,hogy nekem is a 10-11naptól volt a legrosszabb,de ne keseredj el,már kevesebb fájdalom van előtted,mint mögötted
Még kb35nap lesz borzasztó és utána nagyon gyorsan múlik a fájdalom!Ne keseredj el,igyál sokat szedd a fájd.csill.nem fogsz hozzászokni ne félj,ha kell hát kell.Jobbulást!

-
Nini76
csendes tag
Ildi,én ettem fagyit műtét után,nyugodtan probáld meg,ha nem esik jol,ugysem eszed meg.Igyál sokat,ne hagyd kiszáradni,kelj fel még éjjel is inni.Nekem sokat segített a jégakku a torkomra,fülemre na meg a vízben oldódó cataflam.Ne keseredj el igyál sokat és egyél is mert az jól koptatja a sebet
Kitartást,majd írj,hogy mi van veled

-
Nini76
csendes tag
Dody,még számíts egy hetet a fájdalomra és igyál sokat,szedd a fájdalomcsillapítót nyugi egyszer vége lesz a fájdalomnak,sokszor én is azt hittem,tán mindíg fájni fog,de kitartást,nekem két és fél hétig fájt,valószínű azért mert én is csak halogattam és tályogos volt.Kitartást,jobbulást mindenkinek!

-
Nini76
csendes tag
Epynefrin,bizakodj,de az első hét nekem is tűrhető volt.Mindenkinek jobbulást,igyatok sokat, ne hagyjátok kiszáradni a sebet,még éjjel se!!!!!!!!!!
-
Nini76
csendes tag
Dodi nyugi nem lesz semmi baj,2hét múlva mosolyogsz az egészen
,addig is kitartást,hidd el jobb lesz utána.Majd írj,ne félj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nini76
csendes tag
Dody,Te is túl leszel rajta,mint mi,és meglátod pár hét múlva csak mosolyogni fogsz azon,hogy mennyire féltél.Kitartást,bátorság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Nini76
csendes tag
Sziasztok!Igaza volt a Dokinak,most vasárnap van és tényleg csökkent a fájdalom
,tegnap már csak 2cataflamot vettem be,ma még nem vettem be egyet sem.RIVERKE mi van Veled?Hogy viseled a megpróbáltatásokat? -
Nini76
csendes tag
Dody ne halogasd nincs értelme.Nekem altatásba csinálták semmit nem éreztem,az ébredés is simán ment,az első hét se volt vészes,csak a második.De tudod,hogy egyszer vége lesz a fájdalomnak.Nem rosszabb mint egy borzalmas
tüszős mandulagyulladás.Minél idősebb vagy annál rosszabb.
Bátorság! 
-
Nini76
csendes tag
Sziasztok!A Doki szerint gyönyörü a heg,a fájdalom majd múlik,hét végére jelentősen csökkenni fog.Remélem igaza lesz.

-
Nini76
csendes tag
Fel a fejjel Riverke!Én ma vagyok12"napos"és még mindíg nagyon fáj.Nekem a 10-11nap volt idáig a legfájdalmasab
Sokszor ezt csináltam volna
,de sokat igyál és pihenj,probáld meg,hogy beveszed a katicát,vársz 2órát és próbáld meg kicsit átaludni a fájdalmat.Nekem a kisugárzó fájdalom a fülembe sokkal rosszabb volt.Sokszor segített rajtam a jégakku.
Kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
-
Nini76
csendes tag
Hali!12 napos vagyok a műrét után,még mindíg nagyon fáj,bár most kibírtam7órát a két katica között.
.Nekem Haemophilius influenzae,Staphylococcus aureus,StreptococcusGcsop.voltak a tenyésztésbe.Torokváladékot vettek,laborba kellett menni.Szerintem nem lenne olcsó dolog qestion.Lehet jobban járnál ha fizetnéd magad után a TBt.Az 5000-ből kijönne egy honapba és tényleg akármi történne Veled,ingyen ellátnak.Riverke csak most jön a neheze!De föl a fejjel,sokat igyál,igyál,és igyál.Noni megprobálom húzni a fájd.csill.több-kevesebb sikerrel.Holnap megyek kontrollra,majd beszámolok róla.Sziasztok,mindenkinek kitartást és jobbulást! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nini76
csendes tag
Sziasztok!Nekem 11napja volt a mandulaműtétem és nagyon el vagyok keseredve.Az első hét maga volt az álom
de 2napja szinte kibírhatatlan fájdalmam van napi4-5cataflammal tudok csak létezni.34éves vagyok,tályogos volt mikor kivették.Valaki tud erről írni mikor várhatom a jobbulást?Mindenkinek gyógyulást!Nini
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kitartást,majd írj,hogy mi van veled

tüszős mandulagyulladás.Minél idősebb vagy annál rosszabb.
.Nekem Haemophilius influenzae,Staphylococcus aureus,StreptococcusGcsop.voltak a tenyésztésbe.Torokváladékot vettek,laborba kellett menni.Szerintem nem lenne olcsó dolog qestion.Lehet jobban járnál ha fizetnéd magad után a TBt.Az 5000-ből kijönne egy honapba és tényleg akármi történne Veled,ingyen ellátnak.Riverke csak most jön a neheze!De föl a fejjel,sokat igyál,igyál,és igyál.Noni megprobálom húzni a fájd.csill.több-kevesebb sikerrel.Holnap megyek kontrollra,majd beszámolok róla.Sziasztok,mindenkinek kitartást és jobbulást! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)