- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikus
csendes tag
Szia fanett.
Én a támasztásból annyit vettem észre,hogy a szemfogamnál hiányzik a számból egy darabka,gondolom odacsíphették véletlenül.De ez lesz a kisebb gondod.Szerintem altatásba kérd,engem is úgy műtöttek és mikor felébredtem,én csak a nyakamról akartam letépni a kötést.Amúgy nem hánytam,nem volt semmi gond,szóval az altatástól nem kell félni.Engem amúgy nem maszkkal altattak,hanem a kézfejembe kaptam kandűrt,és azon keresztül jött a szuri és kb.10 mp. múlva már aludtam is.Műtét előtt 2 órával megjött a bogyóm is,az megnyugtatott.Szégyen vagy nem,22 éves létemre nagyon sírtam a műtét előtt kb 4 órával,valahogy ki kellett hogy jöjjön a stressz,én így szabadultam meg tőle,de a dokim is jól fogadta.
Remélem tudtam kicsit segíteni.Sok sikert kívánok.
-
csikus
csendes tag
Sziasztok!Én már a 9. napomnál tartok,és most kezd menni az evés rendesen.A napi 2 cataflamom még megvan,reggel muszály bevennem egyet,mert annyira fáj,kiszárad éjjel és estére pedig elfárad,akkor meg azért.Szerencsére megúsztam a bevérzést
,ennek nagyonörülök.Kicsit fura alakja van a torkomnak,sokat kiszedtek belőle.A lényeg,sokat igyatok és egyetek mindent,amit megkívántok,persze nagyon megrágva.Jobbuást mindenkinek.
-
csikus
csendes tag
Sziasztok!
Hát ezen is túl vagyunk!Elsején megműtöttek és másnap már haza is engedtek.Én a műtét estéjén már annyira jól voltam,hogy kimentem a folyosóra tv-t nézni...de a nővér visszazavart a szobába,mondvén h frissen műtöttek nem lehetnek kint!
Másnap mikor hazaértem tök jó volt minden,de ami következő nap jött... Borzalmasan elkezdett fájni és nagyon szédültem,ami még a mai napig fenn áll.Eszek és iszok rendesen,bár az evés kicsit mókás,mert csak elöl tudok rágni és 3 virsli elfogyasztása 2 1/2 órába telik és így nem igazán lehet jól lakni
Szóval nagyon éhes vagyok!Csak ez a hülye szédülés múlna már el,ettől vagyok már rosszul.Cataflamot szedek,napi 2,mert valószinűleg attól szédülök.Szóval,nem olyan nagyon vészes,ki lehet bírni.Fel a fejjel és jobbulást mindenkinek.
-
csikus
csendes tag
Sziasztok!30-án megyek be a kórházba és elsején műtenek meg.Már nem félek,majd jelentkezem ha megműtöttek.Mindenkinek jobbulást kívánok és ne féljetek.Sziasztok
-
csikus
csendes tag
Sziasztok!
Én már nem is parázok annyira,úgy vagyok vele,legyek minél előbb túl rajta.Kedden derül ki a végleges időpont.Legalább nem kell dolgoznom,kicsit pihenhetek!!Persze a munkatársam és a főnököm ennek nem nagyon örül...
Jobbulást kívánok mindenkinek és tényleg nem kell parázni,szerintem attól rosszabb lesz.
-
csikus
csendes tag
Trixi74 és nat. Köszönöm a válaszotokat.Az ekg-n azért csodálkozok,mert csak 22 éves vagyok,szóval fiatal,nem hiszem hogy lenne valami gáz a szivemmel.Majd most kiderül...
Köszi a bíztatást.
-
csikus
csendes tag
Hát ez gyorsan megy!Ma voltam a gégészeten,kérdezte a doki hogy mikor szeretném a műtétet,mondtam neki hogy minél előbb.Hétfő vérvétel,ekg,kedden vissza a dokihoz és azt mondta hogy csütörtökre lehet hogy be tud utalnii műtétre.Egy kérdés,nektek is volt ekg vizsgálat a műtét előtt??
-
csikus
csendes tag
Szia beanae!
Megkérdezhetem hogy milyen homeopátiás készítményt szedtél??Mi a neve és honnan tudtad hogy ez létezik és segít??Idáig úgy néz ki hogy altatnak,én nagyon szeretném,nagyon nem bírom amikor a számba turkálnak,fogorvosnál a tömésnél is rosszul lettem,majdnem elájultam!És a vértől is ájulok,úgyhogy szerintem jobb lesz altatásban,az orvosnak is.
De szerdán majd minden kiderül.Azért ezzel fogyással is vigyázz...
Üdv.:Marcsi -
csikus
csendes tag
Szia beanae!Igaz én még műtét előtt állok,nekem is ez a legnagyobb félelmem,de hidd el,ettől csak rosszabb lesz.Próbálj meg ne erre gondolni,és betartani az utasításokat,szóval ne emelj és óvatosan mozog.Ezt sajnos éjszaka nem tudod kontrollálni,de reméljük akkor sem lesz baj.Én nagyon szorítok neked,hogy ezeket a napokat vérzésmentesen éld át.
Jobbulást mindenkinek!
-
csikus
csendes tag
Szia Leila12!Köszönöm a bíztatást,kezdek beletörődni,legalább lesz egy kis kényszerpihenőm,úgyis sokat dolgozom!
Csak ne fájna,de tudom ez sajna elkerülhetetlen.A munkahelyemen biztos agyvérzést kapnak.De már megvan hogy ki hozza nekem a fagyit...
Én 50 km-re lakom Pesttől,remélem ilyen bevérzések nem lesznek.Jobbulást kívánok neked és minden sorstársadnak!Majd jelentkezem!
-
csikus
csendes tag
Sziasztok.Ma voltam a gégésznél,kiderült h 13 éve az orrmandulámat vették ki,tehát a gégemandulám még meg van!2 hét gyógyszer szedése után ma újra mintát vett a doki a torkomból,jövőhéten meglesz az eredmény.De azért ma kedvesen és mosolygósan közölte velem drága doktornőm h készüljek fel a műtétre!
Megérdeklődtem h altatást lehet-e kérni,erre a doki válasza az volt:Hát ha ennyire beszari vagy,akkor igen,de az altatásnak is vannak mellékhatásai" NAGYON BESZARI VAGYOK!!
Bármi is lesz az eredmény,műteni kell,mert nagyon nem tetszik neki a mandulám,úgy néz ki,az antibiotikum nem használt!És végre kiderült h a mandulám miatt hullik a hajam foltban,más részemmel nincs bajom(nőgyógyász,fogászat,vérkép)
Annak azért örülök h "csak" ezzel van probléma!Szóval jövő héten minden kiderül!Akkor majd újra jelentkezem.Jobbulást kívánok mindenkinek!
-
csikus
csendes tag
Még azt is szeretném megkérdezni,hogy 23 évesen az altatást lehet-e kérni??Ébren biztos nem birnám ki a műtétet...Kedden megyek vissza a gégészhez és újra mintát vesz,utána derül majd ki hogy meg kell-e műteni,remélem nem,de már sajnos elkezdett fájni a torkom,ami eddig nem volt!
Köszönöm a válaszokat,rendesek vagytok!
-
csikus
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ma mondta a gégész,hogy úgy néz ki,ki kell venni a torokmandulámat,mert kis csonk van csak a helyén!Ez furcsa nagyon,ugyanis 11 éve volt a műtétem és akkor állítólag kivették.Csak azt nem értem hogy maradhatott benne csonk??!!Kicsit furcsa.Nagyon félek a műtéttől,ugye hallottunk már a szerencsétlenül járt kisfiúról,aki sajnos nem élte túl a műtétet.Én félek hogy így járok...ti nem féltetek ettől??Tényleg nem lehet dolgozni a műtét utáni 2 hétben?
Jobbulást kívánok mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest