- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idiofil
aktív tag
válasz
Poppy22 #2222 üzenetére
Na úgy néz ki minden jó lesz. A tegnapi napot mindenféle fájdalomcsillapitó nélkül vészeltem át. Valamennyire fájt, de egyáltalán nem volt vészes. Lassan az orrom is kezd kidugulni, ami szintén jó, csak egy dolog aggaszt, hogy egyre inkább kezdek köhögni. Ma megyek a dokihoz (vissza a F.O.G főorvoshoz) de lehet elnézek a háziorvoshoz is, hogy valami köhögéscsillapitót irjon fel.
Remélem többi sorstársam is alakul
Szép Napot! -
Idiofil
aktív tag
válasz
Poppy22 #2218 üzenetére
Hát biztos nem olyan egyszerü. Puha szövet, vérzik, stb. Ez a kis csonk esetleges korrekciója azért közel sem olyan lehet, mint egy komplett mütét. Tekintve hogy a felület a töredéke és valószinüleg nem hálózza be nagy ér (ami az egészet bonyolitja)
De természetesen nem vagyok orvos, igy majd ő megmondja, hogy mi lenne az optimális -
Idiofil
aktív tag
válasz
Poppy22 #2206 üzenetére
Helló!
Hát a kis csonkról nem tudok nyilatkozni, de kérdezz rá a dokinál.Másik:
Hazajöttem, gyógyulgatok erre megfáztam valahol vagy elkaptam valamit....
A torkom türhető, ma már nem vettem be fájdalomcsillapitót. Nem azt mondom hogy nem fáj, de ilyen mérsékelt fájdalom miatt nem veszek be semmit. Viszont péntek este óta el van dugulva az orrom, taknyolok. Áldom az eget, hogy köhögni nem köhögök. Lázam nincs, csak egy nagyon minimális hőemelkedés. Most ilyenkor innék forró teát (de az a mandulamütét után nem jó), de hideg vizet is innék. Szerencsére elkezdett ürülni belőlem rendesen (egész nap fújom az orrom). Ilyenkor sebezhetőbb a szervezet és sikerült belefuntom valamibe. Az egyik cérna lejött, nyelés fáj, de már össze sem lehet hasonlitani a hét eleji érzéssel...
Remélem 1-2 nap és kimegy belőlem az a hülye náthaszerü tünetegyüttes és folytathatom a gyógyulgatást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest