- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brygitta
csendes tag
Szia!
Az afta.... hát nekem csíp minden, meg mar. És olyan helyen van, ahol nem közvetlen a mandulád volt. Nekem most a hátsó bölcsességfogamnál az ínyemnél van egy, ami nagyon kellemetlen, meg a szájpadlásomon kicsit hátul. Ha utána nézel a neten, akkor láthatsz rá példát hogy is néz ki. A műtét már nem is fáj szinte, csak ez az afta. A 9. nap óta szinte semmi bajom nincs, ezt leszámítva. Szinte bármit megtudok enni, persze nem szúrósat.
Az itthon lét... hmmm az nekem is tetszik. És engem is kiszolgálnak... Ez is nagyon szimpi.
Jobbulást!!!! -
Brygitta
csendes tag
Szia!
Hát akkor felejthetetlen élmény lesz most már ez a mandulaműtét! De legalább tudod, hogy mire vagy allergiás. Én egyszer a sumetrolimtól estem össze.
Egyébként a 8. napban vagyok, és ez a legjobb nap az első három napon kívül. A 4. még csak csak, de az 5-6-7, főleg a 7. Csíp, mar fáj a fülembe nyilalt. Bár amíg a cataflam V hatott, nagyon jó volt, de nem akartam doboz számra szedni, így két órát általában szenvedtem, azért a 6-7 órát megvártam.
Ma voltam kontroll vizsgálaton, a doki azt mondta, egészen jól néz ki. Van még egy kis lepedék itt-ott, de ez a jövő hét folyamán egyre tisztább és szebb lesz. Szerintem a nehezén túl vagyok. A mai nap nagyon jól éreztem magam, az éjszakám is kitűnő volt, csak a szokásos 5 órai kelés volt meg. Amikor bevettem egy szem tabit és már aludtam is tovább.
Persze az aphtákat nem úsztam meg, de tantum verde-vel jól kezelhető. És nem csíp. :-)
Még a hétvégén pépesebb kaját kell ennem, de hétfőtől ehetek már kicsit bátrabban, persze nem rántott húst.
Sok sikert a gyógyuláshoz és kitartást! Nekem a 7. napig egyre rosszabb volt, de az ivást és az evést erőltetni kell. Nekem a 5liter meg volt, és kellett is, és sok kenyeret ettem, ami segít a lepedék tisztításban.
Egyébként sokkal rosszabbra számítottam a fórumozókat olvasva, elégedett vagyok magammal. :-)
Üdv.B. -
tunci125
csendes tag
Szia!
Hát az, hogy mennyit adsz az orvosnak szerintem attól függ, hogy hogy viselkedik veled az orvos. Engem is Debrecenben műtöttek. A szobatársam előre adott a dokinak 10000 Ft.-ot én vártam a végéig, hogy hogy viselkedik. Nekem a boritékba 20000 Ft volt, de nem adtam oda végül a dokinak, mert le sem sz...t minket (azt sem aki adott pénzt előre sőt a gazdasági osztály vezetőjének az unokáját se). Még akkor se nézett rám amikor vissza kerültem, mert bevérzett pedig szólt neki az ügyeletes aki éjszaka ellátott. Sőt még a szobába sem jött be, mikor híni kellett vizsgálatra a betegeit hanem beküldte a nővért és kint meg megköszönte neki, csak a szobatársam hallotta. Hát az ilyen nem érdemel hálapénzt. Még fizetést se nagyon érdemelne. Műtét utáni nap reggel is bevéreztem, mert állat módjára vizsgált meg és fél óra ,múlva került elő, ( a folyosón beszélgetett) addig kaptam infúziót, meg vér sűrítőt. Utána nem győztem kihányni a vért ami lecsurgott addig. Erről ennyit. -
rovar1
csendes tag
Szia,
29 éves vagyok és nekem altatásban volt múlt hét kedden. Hosszan tartó gyógyulás? A reggeli torokkaparáson kívül már semmi fájdalmam sincs. Néha előfordul hogyha olyat iszok az még kellemetlen, de ettől eltekintve semmi. A pirítóson és a rántott húson kívül bármit megeszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest