- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonsila
csendes tag
azért jó olvasni hogy mindenki milyen jól van...csak túléltük...
nekem már tényleg csak minimálisan fáj, igazából szinte csak akkor ha nyelek...nem is fájdalom ez már, inkább csak kellemetlenség (pont ma két hete műtöttek)...
de gyógyszert nem szedek már vasárnap óta...azért még nem vagyok erőm teljében, de úgy tudom altatás után kicsit tovább tart a gyógyulás..nomeg a tüsszentéssel, ásítással vannak még gondok...
én akkor minősítem magam tökéletesen egészségesnek, ha már tudok egy olyan igazi jóízűtásítani megint telitorokból...
remélem ti is napokon belül tökéletesek lesztek!
annak meg aki most megy, vagy előtte van, kitartás!!!
túllehet élni, csak ne olvassa a hozzászólásainkat
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest