Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok!
Szeretném leírni a rövidke történetem egy másfajta mandulaműtétről.
Én is nagyon sokat szenvedtem a mandulám miatt. Egy évben kb. 5-6 alkalommal volt gennyes mandulagyulladásom. Szóval úgy döntöttem kivetetem. De nagyon féltem a sima kórházi műtéttől, sok rosszat hallottam róla. Nehezen gyógyul, fájdalmas, bevérezhet. Halogattam ameddig csak lehetett.
Aztán rábukkantam egy másfajta módszerre, ami ugyanolyan eredményesnek ígérkezik csak Mo-on még nem elterjedt. Rádiófrekvenciás mandulaműtét a neve. Bár borsos az ára, de szerencsém volt egy kuponos kedvezménnyel, így fél áron megcsinálták. Ez kicsivel több mint egy hete történt. Helyi érzéstelenítésben ment a dolog. Az injekció beadásakor elhullattam 1 könnycseppet és ennyi. A műtét után 2 órával már lehetett enni, inni. Én 3 óra múlva ettem túró rudit, Kaptam fájdalomcsillapítót, amit 3 napig szedtem csak, utána nem volt rá szükség. Mindent ehettem, ihattam kivéve a szénsavas dolgokat, de ezek annyira nem hiányoztak. Nem kínlódtam napokat a műtét után, nem voltak nagy fájdalmaim, nem zökkentett ki a napi életritmusomból. Én idáig csak pozitív dolgokat tudok róla mondani. Remélem tudtam valakinek segíteni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest