Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rerrietllub

tag

Sziasztok!
    Szeretném leírni a rövidke történetem egy másfajta mandulaműtétről.
    Én is nagyon sokat szenvedtem a mandulám miatt. Egy évben kb. 5-6 alkalommal volt gennyes mandulagyulladásom. Szóval úgy döntöttem kivetetem. De nagyon féltem a sima kórházi műtéttől, sok rosszat hallottam róla. Nehezen gyógyul, fájdalmas, bevérezhet. Halogattam ameddig csak lehetett.
    Aztán rábukkantam egy másfajta módszerre, ami ugyanolyan eredményesnek ígérkezik csak Mo-on még nem elterjedt. Rádiófrekvenciás mandulaműtét a neve. Bár borsos az ára, de szerencsém volt egy kuponos kedvezménnyel, így fél áron megcsinálták. Ez kicsivel több mint egy hete történt. Helyi érzéstelenítésben ment a dolog. Az injekció beadásakor elhullattam 1 könnycseppet és ennyi. A műtét után 2 órával már lehetett enni, inni. Én 3 óra múlva ettem túró rudit, Kaptam fájdalomcsillapítót, amit 3 napig szedtem csak, utána nem volt rá szükség. Mindent ehettem, ihattam kivéve a szénsavas dolgokat, de ezek annyira nem hiányoztak. Nem kínlódtam napokat a műtét után, nem voltak nagy fájdalmaim, nem zökkentett ki a napi életritmusomból. Én idáig csak pozitív dolgokat tudok róla mondani. Remélem tudtam valakinek segíteni.
    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák