- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Anakin007 #435 üzenetére
Huhh
Szóval valójában csak a modprobe.conf-ot változtattam, mivel mindenáron be akarta tölteni a bcm43xx-et, ha az volt beírva.
Minden más maradt a tégi, akkor jelent meg az eth0, eth1 és wlan_rename nevű iface.
Egyébként nekem nem számít, mi a neve, de a rendszer alapból (üzemszerűen) eth0-t csinál belőle. Tehát bcm43xx és ndiswrapper esetén eth0 lesz a neve.
Egyébként ndiswrapperrel arra jutottam eddig, hogy wpa2 kulcs nélkül megy, ha beírom a kulcsomat, akkor invalid key length (62) a válasza és nem értem, legalább az miért nem megy...
Próbáltam Ubuntuban, ott simán ad javaslatot a b43, hogy hol találok firmware-t. Mandrivában ilyen sehol nem jelenik meg és az őrületbe kerget.
Elkeseredettségemben megcsináltam, hogy az Ubuntu kerneljét és a library-ket áthoztam Mandrivára és bootoltam arról.
El is indult a rendszer (akárcsak Ubuntun - Ubuntu logóval), be is töltötte a b43-mat, de plusz üzenetet nem kaptam.
Tehát az (pontosan az
) a kernel, ami Ubuntun rendesen működni akar, Mandriván ugyanazt csinálja mint az eredeti Mandrivás.
Tudom, hogy ez egy kisebb őrültség, de már nem tudok mit kitalálni...
Ezekszerint a kernelem jó lesz, valahol másutt van gubanc.
...mindenesetre kezdek belefáradni, de más szimpatikus rendszert még nem találtam, pedig tegnap már azt is kerestem a neten.
...legalább ndiswrapper működne, de még az sem megy a kulcsommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BMW topik
- Milyen program, ami...?
- Apple Watch
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest