- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Köszi crok az invitálást a githubos safetynet-fix oldalról (A githubon Alacika vagyok)!
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ SAMSUNG GALAXY S26 ULTRA 256GB / 512GB / 1TB 3év GYÁRI FÜGGETLEN
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
crok