Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Köszi crok az invitálást a githubos safetynet-fix oldalról (A githubon Alacika vagyok)!
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
crok