Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
csak mesélnék, eleinte még boldogulok egyedül is:
(megosztom veletek munkafolyamatom)
jelenleg egy kis coppermine foto galeria kiegeszitön dolgozom (nem plugin, csak a theme atirasa)
a teljes méretü kép megjelenitésére kitaláltam hogy pont optimális lenne egy flashes kis kép kezelő
ezekkel a tulajdonsagokkal/tudassal tervezem felruhazni
- 100%ban kitölti a böngészö ablakot, dinamikusan(átméretezéskor is) + nincs torzitás (no scaling igy nem nagyitodik ki a flash akkorse ha nagyobb a stage méret mint amit megadtam eredetileg)
- megszerzi phpból a dinamikus kép cimet amit a coppermine megad
- betölti preloaderrel a képet
- egy draggelhetö iranyito panelen lennének az eszközök ugymint: nagyito, kicsinyitö, fit szélesség, fit magasság, fit magas+széles együtt(atmeretezi a képet ugy hogy pont peferjen az ablakba persze eredeti arányt tartva), reset (eredeti méret)
- müködésröl annyit hogy (nemtom jo 5let-e nagy képeknél) animálva történnének az átméretezések, nagyitások, lassuló mozgással
- egér kurzor átalakul nagyitó ikonnál és akkor ilyen win kép és faxmegjelenitö és hozza hasonlo programok mintajara ahova kattintasz oda nagyitana
- jobbegér menüt is átirnám egy gyors eszközválasztóra
- alapbol középre orientálná a képet, kivéve ha van konkrét pozicio ahova zoomolni kell
ez az alap elképzelés
megprobaltam megcsinalni javascriptbe kattingatas helyett + es - gombok az eszközsavon és animacio nelkül, de valami katasztrófa, ahany fele böngeszö annyi fele malfunction
késöbbiekben lehet mókázni ilyenekkel hogy:
- draggelhetö negyszög, es akkor arra területre nagyit
- minikép, amin latszik egy kerettel hogy hol vagyunk a nagy képen (photoshopban a navigator ilyen)
- kép meglenésére valami szép de gyors effekt
ilyen komplex (sztem igenyes funkciokkal tarkitott) kepnezegetöt webre én még nem láttam, vagy ha igen akkor is java-s volt, azt a plugint meg ami hasonlo tudassal rendelkezik nemtom felrakni mert nem tamogatja a szerver valamiert (java class mittoménmi)
elsö nagyobb flash 'projektem' ez
jelenleg ott tartok hogy be tudja tölteni a flash a képet.
de a matematikája a dolognak meg van tervezve szóval csak azon mulik hogy actionscriptbe megtalálom-e azokat a dolgokat amik kellenek
ötletek velemenyek hozza jöhetnek, mire figyeljek ha esetleg csinalt mar vki hasonlót.. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest