Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsiii
tag
Hello mindenkinek,
kezdő kérdésem:
adott egy flash animáció, 750x350px, transparent backgrounddal, mögötte egy ugyanakkora jpg kép, a weboldalon tehát a kép előtt megy az animáció. Mivel kezdő vagyok, úgy oldottam meg, hogy a kép előtt van egy layer, abban van a flash movie.
Igen ám, de ha pl. megnyitom IE.ben a kedvenceket, tehát változik az asztal nagysága, a kép és a flash movie elcsúsznak egymásról, elromlik az egész.
Kérdésem:
1. lehet-e és ha igen hogy, beszúrni egy képet a flash animációba háttérnek? (így tök mindegy lenne miekkora az asztal, együtt mozognának)
2. ha az előbbi nem lehetséges, vagy nem a jó megoldás, hogy tudom dreamweaverben a képet és a flash movie-t ''összeragasztani''?
Köszi a válaszokat előre is, és ha bármi egyéb megoldás létezik a problémára, ne kíméljetek.
üdv
Bazsiii
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Spórolós topik
- Elfelejtettem a film címét
- Gumi és felni topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest