Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsiii
tag
Hello mindenkinek,
kezdő kérdésem:
adott egy flash animáció, 750x350px, transparent backgrounddal, mögötte egy ugyanakkora jpg kép, a weboldalon tehát a kép előtt megy az animáció. Mivel kezdő vagyok, úgy oldottam meg, hogy a kép előtt van egy layer, abban van a flash movie.
Igen ám, de ha pl. megnyitom IE.ben a kedvenceket, tehát változik az asztal nagysága, a kép és a flash movie elcsúsznak egymásról, elromlik az egész.
Kérdésem:
1. lehet-e és ha igen hogy, beszúrni egy képet a flash animációba háttérnek? (így tök mindegy lenne miekkora az asztal, együtt mozognának)
2. ha az előbbi nem lehetséges, vagy nem a jó megoldás, hogy tudom dreamweaverben a képet és a flash movie-t ''összeragasztani''?
Köszi a válaszokat előre is, és ha bármi egyéb megoldás létezik a problémára, ne kíméljetek.
üdv
Bazsiii
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi