Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Sziasztok, adob flash player updetkor futottam bele, de most már másadszor.
Auto update, induláskor felugrik az ablak és kéri hogy mentsem, vagy futtassam. futtatást választottam és szó nélkül elkezdte tölteni a frissítést csak mellé kérdés nélkül a Google toolbart és a Google chromot.Microsoftot ezért beperelték, hogy nem rakott az operációs rendszerébe böngésző választót. Lehetőséget sem adott hogy válasszak, és nem is chrome a mostani böngészöm. A google toolbarrol ne is beszéljünk.
Nincsen bajom a chrommal amúgy, csak ehhez a gépemhez nem teszem fel a chromot az ssd miatt. Kérdésem az lenne hogy tudnám ezt legközelebb elkerülni (ha van rá mód), illetve hogy végül is akkor most kaptam-e frissítést az aktuális böngészőmhöz, vagy csak a chrome-hoz.
Köszi a válaszotokat és a türelmeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest