- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becenick
tag
Üdv !
Ebbe a kérdésbe gondolom már körülbelül 116 ezerszer belefutottatok a topicban, de megkérdem tuti ami ziher. Az általad leírt kritériumokkal tisztában vagyok és sajnos kívül esek, mivel a telóm nem rootolt (Mi4 / Miui 9 global 8.3.1 / Android 6.0.1)
Én azért nem akarok a világon mindent automatizálni, de az általad említett 2 dologra nagyon szükségem lenne. Sűrűn használok Waze-t az autóban, már csak a traffipaxok miatt is, de annak ellenére, hogy néhány kattintásról van szó, mégis túl hosszúnak tűnik egyenként bebökögetni a mobil adatkapcsolatot / gps-t / szinkronizálást, elindítani a progit .... utána szivargyújtóra tűzni a telót... stb...
A cél az lenne, hogy simán a Waze indítással röffentse be a kocsit és a szivargyújtó töltő is ugorjon rá a telefonra...
... na de hülyeséget félretéve... Waze indítással mobiladat+gps+szinkron+fényerő beállítás megtörténjen.
Applikáció kikapcsolásra értelemszerűen kikapcs.
Jobb híján jelenleg úgy oldottam meg a problémám, hogy nem az alkalmazás indítása lett a feltétel, hanem a root joghoz kötött beállítások.
Tehát ha a gps és a mobiladat kapcsolat él (feltétel), akkor indítsa el a Wazet, kapcsolja be a szinkronizációt, fényerőt küldje fel 85%-ra. Ha ki akarom kapcsolni, akkor elsőként gps ki, mobiladat ki.... fényerő visszaáll, szinkronizáció kikapcsol és utána kapcsolom ki a Wazet manuálisan.
Ez kicsit körülményes, sufni, balf@sz megoldás.
Említetted, hogy vannak kiskapuk !!! hm Érintésemuláció stb...
Ezeket annak idején próbáltam nézegetni, hogy van amelyik lehúzza az értesítési sávot sötöbö, de hiába próbáltam "lemásolni" az adott lépéseket, a jóöstennek se akart összejönni.
Létezik a problémámra azóta már valami egyszerűbb megoldás ?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged