Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Persze! Bemutatom egy felhasználási példával, mert sztem ez perfektül van megoldva a Robotban és egyúttal ez egy kérdés is, hogy hogyan kell(ene) ilyesmit megcsinálni Macrodroidban. Szóval, a példában egy megjelenő notibár üzenetre reagálok. Láthatóak a kimenő változói.
Ezek közül kiválasztottam a "text" változót. Azt szeretném, hogy ha a változó értéke "blablabla", akkor mondja ki a szövegfelolvasó.
A TTS műveletnél a "text" változó értékét adom meg. A feltétel pedig úgy áll össze, hogy "egyenlőség operátor", változó értéke = konstansok-> szöveg -> blablabla.
A Robotban az ilyen műveletekhez 34 féle operátor közül lehet választani. Érdemes lenne végignézned, hogy lásd, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Az ilyen dolgokkal szoktam bénázni a Macrodroidban, mert hozzá vagyok szokva a Robot logikájához és vadul keresem az egyenlőség operátort, amiben egyik oldalon megadnám a változó értékét, a másikon meg a mintaszöveget. Ha a kettő egyezik az eseménynél, akkor teljesül a művelet feltétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy