Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
Szóval, ITT, #7151 -től indul a szál. Tök ciki, mert odaát én javasoltam neki a Robotot. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Robot médiavezérlő utasításai között nem szerepel a "Play".
Gondoltam, megpróbálom Macrodroiddal. A tesztalany a Music Folder Player.
Esemény:
Alkalmazás elindult.
Műveletek:
Várakozás 3mp.
Médiagomb emulálása -> Play
Itt egy kicsit zavarba jöttem, mert kötelező kiválasztani egy alkalmazást. Nem tudom, hogy erre miért van szükség, hiszen az alkalmazás fókuszban van. Mindegy, ha kell, hát kell.
A Makró szépen teszi a dolgát. Aztán megállítom a lejátszást, és kilépek az alkalmazásból (szabályosan, az alkalmazás "kilépés a lejátszóból" opciójával). Ezután 3 mp elteltével megjelenik a MFP ikonja a notibáron és újraindul a lejátszás.
Az előbb csináltam egy "vegyesvágottat". Töröltem az eseményt és helyette a parancsikont adtam meg. Robotban csináltam egy parancsot.
Esemény:
Alkalmazás megkapta a fókuszt -> MFP
Művelet:
Parancsikon indítása: A Makróé.
Kb. tízszer futtattam le, és minden alkalommal tökéletesen működött. Ebből nekem egyértelműen az jön le, hogy a Macrodroid alkalmazás indulás eseményével van a bibi.
Tapasztalat, hogy ez a Robotban is előfordul, ha az "Alkalmazás elindult" eseményt használjuk az "Alkalmazás megkapta a fókuszt" helyett.
Próbáltam Macrodroidban feltételként hozzáadni a fókuszt, de ahogy eseményként, úgy feltételként sincs ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 3480 fóliás új kijelző! //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /1TB SSD
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Pioneer DDJ-FLX6-GT + M-Audio BX4 4,5" 120W ( egyben vagy akár külön külön is! )
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2