Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
Szóval, ITT, #7151 -től indul a szál. Tök ciki, mert odaát én javasoltam neki a Robotot. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Robot médiavezérlő utasításai között nem szerepel a "Play".
Gondoltam, megpróbálom Macrodroiddal. A tesztalany a Music Folder Player.
Esemény:
Alkalmazás elindult.
Műveletek:
Várakozás 3mp.
Médiagomb emulálása -> Play
Itt egy kicsit zavarba jöttem, mert kötelező kiválasztani egy alkalmazást. Nem tudom, hogy erre miért van szükség, hiszen az alkalmazás fókuszban van. Mindegy, ha kell, hát kell.
A Makró szépen teszi a dolgát. Aztán megállítom a lejátszást, és kilépek az alkalmazásból (szabályosan, az alkalmazás "kilépés a lejátszóból" opciójával). Ezután 3 mp elteltével megjelenik a MFP ikonja a notibáron és újraindul a lejátszás.
Az előbb csináltam egy "vegyesvágottat". Töröltem az eseményt és helyette a parancsikont adtam meg. Robotban csináltam egy parancsot.
Esemény:
Alkalmazás megkapta a fókuszt -> MFP
Művelet:
Parancsikon indítása: A Makróé.
Kb. tízszer futtattam le, és minden alkalommal tökéletesen működött. Ebből nekem egyértelműen az jön le, hogy a Macrodroid alkalmazás indulás eseményével van a bibi.
Tapasztalat, hogy ez a Robotban is előfordul, ha az "Alkalmazás elindult" eseményt használjuk az "Alkalmazás megkapta a fókuszt" helyett.
Próbáltam Macrodroidban feltételként hozzáadni a fókuszt, de ahogy eseményként, úgy feltételként sincs ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2