Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Somatom
    veterán

Én az "Alkalmazás elindítva" eseményt használom, és tökéletesen működik, ugyan úgy mint ahogy a robotban a megkapta a fókuszt funkció ment.

Szerintem itt az alkalmazás elindítva arra vonatkozhat, hogy megnyitottad az adott alkalmazást, valamilyen módon az előtérbe került, nekem van egy makróm aminél ha az ébresztő óra elindul, akkor 10 perccel később kilép a telefon a repülő módból. Hónapok óta hibamentesen működik.

Szóval, ITT, #7151 -től indul a szál. Tök ciki, mert odaát én javasoltam neki a Robotot. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Robot médiavezérlő utasításai között nem szerepel a "Play".
    Gondoltam, megpróbálom Macrodroiddal. A tesztalany a Music Folder Player.
    Esemény:
    Alkalmazás elindult.
    Műveletek:
    Várakozás 3mp.
    Médiagomb emulálása -> Play
    Itt egy kicsit zavarba jöttem, mert kötelező kiválasztani egy alkalmazást. Nem tudom, hogy erre miért van szükség, hiszen az alkalmazás fókuszban van. Mindegy, ha kell, hát kell.
    A Makró szépen teszi a dolgát. Aztán megállítom a lejátszást, és kilépek az alkalmazásból (szabályosan, az alkalmazás "kilépés a lejátszóból" opciójával). Ezután 3 mp elteltével megjelenik a MFP ikonja a notibáron és újraindul a lejátszás. :F
    Az előbb csináltam egy "vegyesvágottat". Töröltem az eseményt és helyette a parancsikont adtam meg. Robotban csináltam egy parancsot.
    Esemény:
    Alkalmazás megkapta a fókuszt -> MFP
    Művelet:
    Parancsikon indítása: A Makróé.
    Kb. tízszer futtattam le, és minden alkalommal tökéletesen működött. Ebből nekem egyértelműen az jön le, hogy a Macrodroid alkalmazás indulás eseményével van a bibi.
    Tapasztalat, hogy ez a Robotban is előfordul, ha az "Alkalmazás elindult" eseményt használjuk az "Alkalmazás megkapta a fókuszt" helyett.
    Próbáltam Macrodroidban feltételként hozzáadni a fókuszt, de ahogy eseményként, úgy feltételként sincs ilyen lehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák