Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Somatom

veterán

válasz PistiSan #419 üzenetére

Szóval, ITT, #7151 -től indul a szál. Tök ciki, mert odaát én javasoltam neki a Robotot. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Robot médiavezérlő utasításai között nem szerepel a "Play".
    Gondoltam, megpróbálom Macrodroiddal. A tesztalany a Music Folder Player.
    Esemény:
    Alkalmazás elindult.
    Műveletek:
    Várakozás 3mp.
    Médiagomb emulálása -> Play
    Itt egy kicsit zavarba jöttem, mert kötelező kiválasztani egy alkalmazást. Nem tudom, hogy erre miért van szükség, hiszen az alkalmazás fókuszban van. Mindegy, ha kell, hát kell.
    A Makró szépen teszi a dolgát. Aztán megállítom a lejátszást, és kilépek az alkalmazásból (szabályosan, az alkalmazás "kilépés a lejátszóból" opciójával). Ezután 3 mp elteltével megjelenik a MFP ikonja a notibáron és újraindul a lejátszás. :F
    Az előbb csináltam egy "vegyesvágottat". Töröltem az eseményt és helyette a parancsikont adtam meg. Robotban csináltam egy parancsot.
    Esemény:
    Alkalmazás megkapta a fókuszt -> MFP
    Művelet:
    Parancsikon indítása: A Makróé.
    Kb. tízszer futtattam le, és minden alkalommal tökéletesen működött. Ebből nekem egyértelműen az jön le, hogy a Macrodroid alkalmazás indulás eseményével van a bibi.
    Tapasztalat, hogy ez a Robotban is előfordul, ha az "Alkalmazás elindult" eseményt használjuk az "Alkalmazás megkapta a fókuszt" helyett.
    Próbáltam Macrodroidban feltételként hozzáadni a fókuszt, de ahogy eseményként, úgy feltételként sincs ilyen lehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák