Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mcrazy

Topikgazda

válasz gyuri81 #2143 üzenetére

"Egyébként ez pontosan mi is jelent?"
    Az, hogy pld én most időalapú ellenőrzést használok a wifi bekapcsolásához, aminek eddig a "Cella hatókörön belül" volt a feltétele.
    Ez azt jelenti, hogy pld 5 percenként lefut egy ellenőrzés és ha Cella hatókörén belül vagyok, bekapcsolja a wifit és jó esetben csatlakozik is. Miért jó esetben? Azért, mert a cellához már 1km-re az otthonomtól csatlakozik a telefon. Ha nem megyek haza, ki-be kapcsolgat a wifi és keres. A Geofence feltétellel pedig beállítottam egy 60m-s kört az otthonomtól és ezt adtam meg feltételnek. Ha ebben vagyok, aktiválódik a wifi.

A 2. kérdésre a válasz az, hogy ha a makróban kettő vagy több esemény is van és a műveletek végrehajtását az "Esemény aktív" feltételhez akarod kötni, akkor a widget/parancsikon indítását nem fogod tudni, mert annak nincs eseménye, az kívülről van indítva(mint pld a makró futtatása, ennek sincs eseménye). Ilyenkor kell a "Parancsikon elindítva" eseményt is betenni, ami érzékeli a widget/parancsikon megnyomását.

Új hozzászólás Aktív témák