- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FefeeX #23879 üzenetére
Sziasztok.
Hátha tudtok segíteni, vagy elirányítani a megfelelő topikba.Adott egy Macbook 5,2, amin van egy legális Mac os x 10.5.8 verzió.
Na most ez már sok tekintetben nem támogatott, pl flash player 12, ami egyre több weblaphoz kell. A gép amúgy hibátlan, így netezni még bőven jó lenne.
Meg is találtam a neten, hogy frissíteni kéne 10.6 vagy újabbra és akkor megint minden happy lenne, ez belekerül 20$-ba.
Viszont látom közben, hogy a 10.8-as megint 20$-t kér frissítésért.
A kérdés az, hogy erre a gépre egyáltalán lehet-e és van-e értelme 10.8-at telepíteni és hogy ezt csak két lépcsőben lehet megtenni, vagy elég csak a 10.8-at megvenni, az is frissül 10.5.8-ról?
Vagy hagyjam a fenébe és erre a gépre elég a 10.6 is, azzal is támogatott minden új netes szabvány?Bocs a láma kérdésért, de a keresőt bújva, kb ez volt az egyetlen értelmes találat a témában, én pedig nem vagyok túl jártas mac os témában, ráadásul a kérdéses gép is messze van tőlem.
-
BluEyes
őstag
válasz
FefeeX #23879 üzenetére
Nem nehéz, mer megkértem a haveromat, hogy csináljon egy usb telepítőt nekem. De az ingyenes Maverics-ből is van vmware image, a vmware player is free, nem követek el semmi törvénytelent, ha ezeket letöltöm és használom, telepítőt gyártok. A Mav's-t pedig akár meg is vettem volna, de nem sikerült, mer ingyen van ugyi.
Ennyi szerintem. A régebbi verziókért talán prüszkölhetnek, azok nem ingyenesek. Kérdés, hogy kell-e apple gép a Mavericks használatához, és ha igen, akkor mi minősül apple gépnek. Kibelezett Mac másik kaszniba építve, apple kaszniban giga alaplap, ésatöbbi... áááá, ezt úgy baxná vissza egy bíróság, hogy csak úgy porol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest