- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Lanash #23127 üzenetére
Hidd el elég sokat olvasgattam a témában, a gépemet is ezen dolgok alapján vettem. A szenvedésem amiatt van, hogy jelenleg egy amd-s windows7-es gépet nyúzok, és nem tudtam csinálni telepítőt. Nem a niresh disztrót akarok telepíteni, az csak ahhoz kellene, hogy az alól leszedjem végre az eredeti mavericks telepítőt, és elkészítsek egy nyomorúságos boot pendriveot.
Elismerem, hogy nem értek ehhez a témához, de ezért is kérdezek itt, ha tőlem kérdeznek más témában amihez én értek, akkor én segítek (szerintem ez így működik).
Most ott tartok, hogy valami imaget kell szereznem, ami tutira működik vmware workstation 10 alatt, és amivel meg tudom csinálni a boot pendriveot.
ui: Persze a bosszúsághoz az is hozzá tartozott, hogy nagyon lassan jöttek az infók, és azok is csak félinfók voltak. Aki valamit szeretne megoldani az nem hetek alatt szeretné, hanem lehetőleg tempósan. De biztos rosszul látom a kérdést, nálam ez máshogy működik, de ugye nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- OpenMediaVault
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest