Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Phantomhive

aktív tag

válasz d3kk #19980 üzenetére

/Extra/org.chameleon.boot.plist
    vagy
    /org.chameleon.boot.plist

amelyikből töltődik neked a rendszer, azt megnyitod és beleírod a környezetnek megfelelően hogy pl

<key>AtiPorts</key>
    <string>2</string>

hogy a számnak pontosan milyen értéknek kell lennie, arról nem tudok pontosan nyilatkozni, de az a gyanum, hogy a kártyádon lévő portok számát kell megadni

a másik pedig a kártyád personalityjére vonatkozik, amit én nem tudok, de sztm. a google pikk-pakk kidobja
    oda meg mehet a fenti példa szerint a personality neve ( http://legacy.tonymacx86.com/viewtopic.php?t=46392 )

utóbbi dolog mondjuk sajnos trükkös lehet esetenként és lehet, hogy végig kell próbálnod egy csomót
    nekem pl.HD5670 kártyám van, amihez Vervet personality jár az esetek 95%-ban, de nekem mivel ilyen berhelős, tuningolós gyártótól való a kártyám (VTX3D) nem csak a dev.id más, mint az 5670 kariknak, hanem a personality is (Hoolock)
    a personalityvel kezdeném amúgy a tesztelgetést, nem a porttal, az valóban tud ilyen dolgokat eredményezni
    nálam pl. hibátlanul ment a kártya Vervet personalityvel, de a steam játékok, a dvd player meg a geekbench pl. indításnál csontrafagyott. más minden ment

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés