Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Valamiért a catalina beta 5 rózsaszín képet ad intel hd 630 alatt... valamiért vissza se tudod tenni a mojavet. Valamiért az eddig működő pendriveom nem akar bebootolni. Most úgy probálom áthidalni, hogy felteszem hddre a catalinát és leformázom az ssdn lévőt. hátha akkor bebootol a mojave telepítő. Nem értem mi lehet a baja a catalinának, hiszen felismeri az integráltat. Valakinek megy ihd 630-cal a catalina?
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lazika
senior tag
Nem értem, hogy egy működő mojave install usb most miért nem bootol be a telepítőig. Unsupported phct ir meg h abnormal code 1.
-
Lazika
senior tag
válasz kushwavez #33266 üzenetére
link Én jelenleg virtuálisba se tudom valamiért feltenni a mojavet. Tudnátok ajánlani egy leírást... hiába követem. Iso is kell hozzá stb és valamiért nem akar elindulni..Kb egy hónapja még máshogy kellett telepíteni. Vagy esetleg egyműködő virtuális lemezt. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Nem értem... Ez alapján csinálom a virtuális catalinát… egy hónapja ez az oldal még teljesen máshogy irta le. Telepités után meg nem ölti be azt a részt, amikor kéne csinálni a fiókot stb... valaki segítsen pls. Köszi
-
Lazika
senior tag
válasz kushwavez #33284 üzenetére
Telepiteskor, nem jelentkeztem be az icloudba. Igy ugye csinaltam egy offline felhasznalot es jelszot. Utolag viszont beleptem az icloudba telepites utan. Amikor inditom a rendszert az icloudos fiokommal szeretnek belepni, mint a macbook pronal anno. Koszi
-
Lazika
senior tag
Hali. Valakinek sikerult nar feltenni a catalina betat? Nekem rozsaszin a kep, pedig felismeri az igput. Elvileg erre van vmi script is. Hangom egyaltalan nincs mojaves kextekkel sem.
-
-
Lazika
senior tag
válasz sad_Vamp #33382 üzenetére
Értem. Em chromeot nem
hasznalok. Nekem is volt anno, hogy a yt szaggatott mbpn. Igaz most catalina alatt szorakozik neha. Remeljuk a vegleges megoldja. High sierraval szerintem nem lesz gondod. Bar szerintem a mojave is eleg jo lett.MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lazika
senior tag
válasz kazsmerlaca #33389 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nem volt jó... Nekem nem szaggat. Valamit nagyon nem jól csináltál.
-
Lazika
senior tag
Feltettem a kilencedik catalina betat. Végre megy a final cut pro is. Viszont a gépem sokkal lassabban kapcsol le. Remélem a véglegessel, meg új kextekkel ez javulni fog.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Haverom megkért, hogy varázsoljak neki egy hacklit, mert megkapta tőlem a régi gépemet, ami anno nativan futtatta. Egy 3. gen intel proci z77-es alaplappal. Maverickset meg yosemite-ot probáltam letölteni, de nem jártam sikerrel pendrive készítésekor, mert azt írja h hibás a dmg. Valaki tud pmbe működő linket küldeni? Több verziót is már leszedtem. Azt hittem, hogy majd pikk-pakk megcsinálom macbookon, de nem jártam még sikerrel. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest