Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pottika

csendes tag

Helló mindenki! Eléggé beleástam magam a CARTRI hackintosh élesztésébe, azonban problémák adódtak! Ha valaki jártas, vagy okosabb mint én (ami nem nehéz..), kérem segítsen! Most megpróbálom értelmesen leírni hol tartok:
     Szóval van egy GA-EP43-UD3L alaplap, intel pentium D 3Ghz(egyenlőre, de várok egy q6600-ra), 6gb ram, nVidia quadro FX 1800, samsung 160gb (IDE).
     Telepítettem egy Cartri biost (0.8), a mellékelt pdf szerint beállítottam a biost (már amit megtaláltam a biosomban). iBoot-al telepítettem egy 10.6.3retailt. Először iBoot cd, el is indul az OS! Azonban nincs lan, vga, és a hang is csak 2ch a 8helyett.. Gondolom kellenek kextek (amit nem igazán értek, mert hsz ezért lenne a cartri nem?), amit elméletben meg is találtam, azonban nem változik semmi. Na ez még semmi.. Megtaláltam hogy van a MAC-re frankó nVidia driver, ám 10.6.8-tól.. Na akkor update! És gondok.. Kb 15x telepítettem eddig újra.. A tapasztalataim: több frissítést is kipróbáltam, .4, .6, .7 gond nélkül telepedik, újra indul, megy, a leírt hiányoságokkal. A 10.6.8-at hiába frissítem bármeik verzióról, újraindítás gáz.. Multibeast ide vagy oda.. Még előzőleg (próbáltam utólag is) telepítek bootloadert (kb 8-at próbáltam már mindenféle boot kapcsolóval), az megy is de az OS csak újraindul (mindegyik ver alatt), és megint, és megint.. Ez hogy? iBoot cd- vel indul, egyedül a 6.6 csinálja azt hogy csak a DSDT=cartri parancsal indul, a többinek mind1. iBoot cd-vel a 10.6.8 nem indul újra hanem az alma logó megjelenik és itt meg is állt, a -v vel indítva elakad egy lépésnél, ami nem tudom micsoda, de mellékelem valahogy http://db.tt/SrsTXzAy 
    ha nem megy a kép kérem jelezni..
    Elsősorban a processzorra gondolok, de nem vagyok biztos.. Azt gondolom jó úton haladok, csak kihagyok vmit, vagy nemtudom.. Ha valaki tud kérem segítsen, mert beleásnám magam jobban, mert van még egy ugyanijen alaplapom meg egy GA-EP45-UD3L (ehhez még nincs tápom a 8pin-es csati miatt), azokat is megcsinálnám mert a környezetemben sokan érdeklődek egy 3-ad árú MAC-ért.. Előre is köszönök mindent!!!

Új hozzászólás Aktív témák