- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasz007
csendes tag
Tud valaki segíteni!
A Mac telepítésénél addig sikerült eljutnom, hogy az disk utility-t megnyitom.De most jön a nagy gond.
Elsőnek ami van nekem, az a 8gigás verzió a os x-nek.Tehát a vinyón már az xp fent van, partició magiccal csináltam egy 50gb particiót, amire fel akarom rakni a mac-ot.
De a disk utility nem ismerei fel a particiót, vagyis mindig azt írja ki hogy a GUID partition table-val oldjam meg a hibát.
De már opcióban particiónálni nem lehet azt a részt csak az egész vinyót, ami nekem nem jó.
Az 50gb helyet erase-eltem de az sem segitett neki.Miért van az hogy az 50Gb particiómat a disk utilityben nem lehet particiónálni újra, helyes partició táblával?
Formázás maga az nem segít rajta.
De mikor az teljes vinyót jelölöm ki akkor engedné az egészet particiónálni, de ahogy irtam az nekem nem jó, mert xp rajta van.Ötletek?
Nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- De mi lett az akksival?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Gyúrósok ide!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bundle topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest