- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
Jónéhányukat isemerem közülük mert néhafel-feltévednek a szerverünkre, nemhiába, azért az EU talán egyetlen normálisés nagy vCTF szerverén sokan megfordulnak

Egy időben egyik jóbarátom be akart hívni az exez-be, csak mivel már 1 éve abbahagytam a TAM-ot ezért nem mentem

Amúgy kár, hogy nincs vCTF mód a CB-n, anno Európa első vCTF klánjába voltam benne, ma már feloszlott

-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
Minden szirszar hivatalos és nem hivatalos bonus pack fent van (UCMP1-2-3, CBP1-2-3-4, tPw vCTF mappack, ECE, TAM bonus mappack, JB Bonus mappack 1-2, Fixed Edition mappack, 1on1 mappack (mittomén milyen) meg egy rakat ''szóló'' pálya minden játékmódból).
Összesen 7.17GB csak a ''maps'' alkönyvtáram...
Továbbá akkor rakjátok be azt a csomagot opcionális csomaggá, ekkor az F10 lenyomásával egyszerűen kihagyható. (például néhány ''(un)inteligens'' szerveren ahol azt a szar ''zound'' -ot felrakták, volt annyi IQ hányadosuk a készítőknek, hogy ha lenyomtam az F10 -et (igen, ugyanaz a gomb amivel a csatlakozás is bármikor megszakítható) akkor egyszerűen kihagyja azt a csomagot és nem vagyok köteles letölteni/használni.
Na hajrá
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
-
Pala
veterán
-
I_Am
veterán
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Necc
addikt
Vasárnap este pont az az időpont amikor én tökéletesen nem érek rá semmire

Meg szünet után a gépemet viszem vissza az externátusba és akkor nem hinném hogy lenne sok kedvem egy 1.7-es cerkás gépről 256 rammal meg egy MX200 videokarival UT-zni...
20:00 van hentelésidő
Ki jön?
[Szerkesztve] -
Necc
addikt
IRC-t hogy kell használni?

Szervezni szerintem itt is lehet, beírja hogy ki mikor tudna jönni ill. hogy botok ellen milyen szinten van, ezek alapján összeütünk itt egy csapatot oszt had szóljon
Mondjuk kezdem én:
botok ellen: master
célzás, taktika: szar(20-30%), jó
fegyverek: flak, shock, bio
kedvenc modok: bombing run, TAM
kedvenc pályák: BR-Colossus, DM-Rrajigar
Csak még egyetlen egy kulcsfontosságú összetevő hiányzik: szerver
-
I_Am
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Kephamos
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- World of Tanks - MMO
- TP-LINK routerek
- OLED monitor topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)