Keresés

Aktív témák

• HiYuRei

csendes tag

válasz shtml #244 üzenetére

NEM csak a Mistralnal van az 1 ev az altalad emlitett termekekre csak mi NEM B***NK at teged hogy LIFETIME=barmikoriazonnali csere NALUNK. Probald csak ki...

Amugy amit mondtam al,l a torv. 1 evet ir elo. mi ezt betartjuk, ha a gyarto szavatol sokat akkor a GYARTO szavatolja, nem pedig mi...

Hidd el ha mashol ki is irjak nem azt jelenti hogy naluk lesz a lifetime :)

• WN31RD

addikt

válasz shtml #244 üzenetére

Na pont az ilyen kicsinyesség és apró bosszúságok miatt nem szeretem a Mistralt én sem.
    Egyszer egy hétvégén nagyon hirtelen kellett tápot venni, és nem jöhetett szóba más, csak a Mistral (a nyitvatartási idejük mindenképpen dícséretes), de az ott vett Enermax tápra csak 1 év garanciát adtak. Ez több, mint felháborító, amikor minden más helyen sokkal több garanciát vállalnak, és bizonyára nem a kis boltok jószándéka jutalmazza furcsa módon egységesen pont az Enermax tápot vásárlókat, hanem a nagykereskedéstől adják tovább a hosszabb garanciát - ami a kiskereskedésnek semmi komoly extra költséget nem jelent.
    Ezt meg tudná magyarázni a tisztelt Mistral képviselő? Miután kima... ööö... megmagyarázta, elárulná, hogy szerinte - őszintén - ez tisztességes eljárás-e?
    Köszönöm.

Aktív témák