- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Na pont az ilyen kicsinyesség és apró bosszúságok miatt nem szeretem a Mistralt én sem.
Egyszer egy hétvégén nagyon hirtelen kellett tápot venni, és nem jöhetett szóba más, csak a Mistral (a nyitvatartási idejük mindenképpen dícséretes), de az ott vett Enermax tápra csak 1 év garanciát adtak. Ez több, mint felháborító, amikor minden más helyen sokkal több garanciát vállalnak, és bizonyára nem a kis boltok jószándéka jutalmazza furcsa módon egységesen pont az Enermax tápot vásárlókat, hanem a nagykereskedéstől adják tovább a hosszabb garanciát - ami a kiskereskedésnek semmi komoly extra költséget nem jelent.
Ezt meg tudná magyarázni a tisztelt Mistral képviselő? Miután kima... ööö... megmagyarázta, elárulná, hogy szerinte - őszintén - ez tisztességes eljárás-e?
Köszönöm.
Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- PlayStation 5
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest