- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
rog
addikt
azer te is eltulozod, nem hiszen hogy segnyalas lenne amit mondjuk a westenben a mark cipoboltban, vagy a dunaplaza keravil masodik emeleten, vagy az oktogonnal az amp-ban tapasztaltam. egyszeruen mar az ajton valo belepeskor erzekeltetik veled, hogy erted vannak ott, es hogy jol tetted, hogy oda mentel.
szvsz yerico is errol irt, nem tobbrol. -
Szeni
aktív tag
Szegény lány már biztosan csuklik! :)) Elég rossz napja lehetett! Látod, teljesen empatikus vagyok iránta! :)
Egyébként én az első beszólásnál (vagy hozzá nem szólásnál) úgy ott hagyom bármelyik eladót (vagy boltot), mint a huzat!
Egy kicsit már elkalandoztunk, de azért vonatkoztassunk el csak ettől az esettől! Az a baj, hogy a szar eladói hozzáállás nem egyedi jelenség, sőt...! -
engusz
veterán
Csak azután láttuk, hogy étkezik, miután odaléptünk már és köszöntünk! Szerintem nem az Én gondom, hogy Ő mit csinál. Szolgáljon ki és legyen normális. Ha már Én az vagyok. Pénzt hagyok ott és nem hülyéskedek. Nem a pénzem miatt legyen kedves, hanem azért, hogy biztos ott hagyjam a pénzem!
Nem kevés eladó, hanem kevés vevő volt, tehát volt szabad eladó. -
Chapell
aktív tag
Ebből csak az a gond, hogy nem hiszem hogy egy számtechüzletnek napi többszázvásárlós forgalma van, esetleg megrohamozzák az üzletet? Azért van az ebészünet vagy kajaszünet (már ahol van, több is) hogy akkor étkezzél. Én pl. nem azért megyek be egy üzletbe, hogy az eladó jó kedvében járjak, és nehogy megzavarjam. Ha meg kajál akkor írja filctollal a fejére hogy KAJASZÜNET, és ne tébláboljon az eladó pult mögöt... Így talán nem megy oda senki, és még kajálni is tud (amit nem kéne ott).
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest