- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
rog
addikt
azer te is eltulozod, nem hiszen hogy segnyalas lenne amit mondjuk a westenben a mark cipoboltban, vagy a dunaplaza keravil masodik emeleten, vagy az oktogonnal az amp-ban tapasztaltam. egyszeruen mar az ajton valo belepeskor erzekeltetik veled, hogy erted vannak ott, es hogy jol tetted, hogy oda mentel.
szvsz yerico is errol irt, nem tobbrol. -
Szeni
aktív tag
Szegény lány már biztosan csuklik! :)) Elég rossz napja lehetett! Látod, teljesen empatikus vagyok iránta! :)
Egyébként én az első beszólásnál (vagy hozzá nem szólásnál) úgy ott hagyom bármelyik eladót (vagy boltot), mint a huzat!
Egy kicsit már elkalandoztunk, de azért vonatkoztassunk el csak ettől az esettől! Az a baj, hogy a szar eladói hozzáállás nem egyedi jelenség, sőt...! -
engusz
veterán
Csak azután láttuk, hogy étkezik, miután odaléptünk már és köszöntünk! Szerintem nem az Én gondom, hogy Ő mit csinál. Szolgáljon ki és legyen normális. Ha már Én az vagyok. Pénzt hagyok ott és nem hülyéskedek. Nem a pénzem miatt legyen kedves, hanem azért, hogy biztos ott hagyjam a pénzem!
Nem kevés eladó, hanem kevés vevő volt, tehát volt szabad eladó. -
Chapell
aktív tag
Ebből csak az a gond, hogy nem hiszem hogy egy számtechüzletnek napi többszázvásárlós forgalma van, esetleg megrohamozzák az üzletet? Azért van az ebészünet vagy kajaszünet (már ahol van, több is) hogy akkor étkezzél. Én pl. nem azért megyek be egy üzletbe, hogy az eladó jó kedvében járjak, és nehogy megzavarjam. Ha meg kajál akkor írja filctollal a fejére hogy KAJASZÜNET, és ne tébláboljon az eladó pult mögöt... Így talán nem megy oda senki, és még kajálni is tud (amit nem kéne ott).
Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest