Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipgirl
tag
mi volt az a nagy izé, ami megölte a kapitányt?
-
nRu3
addikt
Jó kiss sorozat , én egy külföldi csatornán nézem de ott 1rész az 90 perces és 12részböl áll , ott már 7részt leadtak és nem fo átmenni horrorba.Inkább titozatos misztikus telerejtéjekel teli részek voltak eddig.
Most abban e helyzetbenvagyok hogy előre elmonhatom kivel mi fog történi -
szegedi
tag
Most itt dinók lesznek???
-
-
Romeo23
tag
Valóban nem rossz sorozatnak ígérkezik! Egyébként hogy mehet a hajtómű üzemanyag nélkül? Ráadásul hallhatóan egyszer felpörgött, madj lassult.
-
szegedi
tag
válasz
[pod]Diablo #40 üzenetére
jaja
Az a vmi érdekes lehet ami egész fákat dönt ki -
[pod]Diablo
őstag
eddig elég jó filmnek tünik
-
Winner_hun
félisten
Jajjdebugos, lenyírt fű egy ''lakatlan'' szigeten grrr
-
Winner_hun
félisten
válasz
Dodge_Dealer #36 üzenetére
Ami késik nem múlik
-
szegedi
tag
Qrva érdekes eddig
Azok a hangok...
Nagyon érdekes és kiváncsivá tesz a sorozat. -
Dodge_Dealer
tag
válasz
Winner_hun #35 üzenetére
-
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
szerintem nagyon jó film lesz de most kezdődik na kiványcsi leszek hogy milyen lesz
-
bullseye
addikt
lassan felszáll a repülő
-
AMD Power
titán
Én is megfogom nézzni az első részt. Kíváncsi vagyok rá. Az meg , hogy ki mit nézz ahoz meg senkinek semmi köze. Majd el mondom , hogy tetszett a film.
-
busman
veterán
Egy újabb kritika:Bővebben: link
-
Dodge_Dealer
tag
Ma ''lessz''.
-
ArGab
őstag
Egy rövidke cikk: Bővebben: link
-
bullseye
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #24 üzenetére
ő se sztár igazán, csak tehetséges... meg Hopper, na ő pláne nem sztár az utóbbi években (pedig ő is jó többnyire). Még Richard Burgi is nagyobb nála
és ha ez számít, akkor Daniel Dae Kim is számít valamelyest, Rodrigez meg (bár ő csak S2 meglepi asszem) pláne. -
molnigee
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #19 üzenetére
Ha a 24 tetszik, akkor ez is fog!
-
Manitou
veterán
válasz
Ez is értelmes hozzászólás volt
-
bullseye
addikt
válasz
ja, mert a 24 is attól jó, hogy telis tele szupersztárokkal...
-
KoGa
tag
Nezzetek, tenyleg jo. Nem kell mindent fikazni
Nekem szerencsem volt premierben az ABC-n latni, megerte. Lassan jon a DVD is belole. Csak azt remelem a szinkronnal nem vagjak haza
-
Zenty
őstag
Én is rá kaptam erre a sorozatra az axn ment!
Azt hiszem az utolsó rész 25 tödik volt ( exodus) ?
Amikor kinyitják azt a kamra szerüséget ,meg a tutajosokat megtámadják?
Csak azért kérdem hogy téleg az volt e az utolsó ,mert nem akarok lemaradni a végéről!
Bár gondoltam ,hogy nem ez a utolsó rész ,mert elég hülye x aktás beütés lett volna ha téleg ez a vége...
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Ez sokkal jobb, elég realisztikusan hat az egész sorozat. Műtermi dolgok nem igazán vannak benne, ha jól tudom Hawaii-on vették fel. Igazán gyönyörű helyeket mutatnak benne.
És a történetvezetés is rendhagyó. Az első amit látni egy fekvő fickó a dzsungel közepén, majd ahogy magához tér szétszórt dolgok mindenfelé. Kifut a tengerpartra, és akkor meglátja a romokban heverő géptörzset...
Egy-egy rész nem csak a szigeten játszódik (nem is feltétlenül vannak elkülönült részek), hanem mindig egy adott emberre koncentrál, és több visszaemlékezést tartalmaz a korábbi életére, és hogy hogyan került fel a gépre, milyen okokból utazott, mit csinált előtte. Sokszor teljesen megdöbbentő dolgok derülnek ki, nem biztos, hogy ilyennek képzelted volna őket azok alapján amit a szigeten eddig tettek. Persze mindezek mellett ott van az is, hogy meg kell szervezniük a helyi életet, élelmet gyűjteni, tábort szervezni, stb. Sőt, sok misztikum is van benne. Elég rejtélyes dolgok történnek arrafelé... (de nem lövöm le a sztorit előre). -
bullseye
addikt
hát nemtom. A West Winget pl. elég nagy megbecsülés övezi világszerte, szóval ha pl. azért lenézel valakit az általános ''szabályzatod'' miatt, az nem biztos, hogy az illetőről állít ki negatív bizonyítványt...
Amúgy Lost S1 nagyon érdekes és jó, bár most megijedtem kicsit, hoyg Aliasék csinálták, mert S1 ben is rejtélyeskedtek sokat, megoldások nélkül, de akkor a jövő szezonokban várhatóan ezt is úgy túlhúzzák majd, mint szegény Sidney-t -
_cirmos_
őstag
a sorozat tényleg jó, végignéztem az első évadot, és alig várom a folytatást!
-
molnigee
aktív tag
Hali!
A Lost - Eltűntek / Pokoli éden első, nem hivatalos rajongói oldala az AXN támogatásával!
Bővebben: link
Rengeteg info a sorozatról, a színészekről, meg mindenről amiről csak kell!
Csekkoljátok! -
Andie
őstag
Bár valóban nem egy rtlbklub fórum vagyunk (arra ott van a sajátjuk), azért egy kicsit erős, hogy mindenkit lenézel (igy engem is), aki a müsorukat nézi. Ez kb olyan szintü dolog, mint a fúúúúj depeses időszak volt. Na mindegy.
Nekem annyi haszonnal már járt a topic, hogy végre tudom, miröl van szó. Mert plakátok tengere mindenhol, meg bannerek minden siteon, de hogy mi a lófax ez, sehol nem derült ki (jó, nem is törtem magam, hogy utánnajárjak).
Elsö hallásra izginek tünik, mindig is szerettem a lakatlan szigetes sztorikat (még irni is elkezdtem egyet anno)
Robinson, Számkivetett, meg a nemrég vetitett kétrészes családi film is bejött. Kicsit mindig is vágytam ilyesmi kalandra, kiváncsi is vagyok, hogy mennyire lennék életképes hasonló szituban. (ámbár mit kezdenék net nélkül???)
Szvsz belekukkantok az elsö pár részbe, hátha jó sül ki belöle. -
Sanya
nagyúr
Miért, kérlek válaszolj, minek még egy rtl klubon működő idióta topik?
most menj a port.hu-ra, és büntetésként minden egyes műsornak(még a reklámblokkolnak) nyiss egy topikot a péhán, mert sehol senkivel nem tudod ezt megbeszélni, csak benn punnyadsz a retkes gép előtt, ahelyett, hogy a barátaiddal találkoznál és élnéd az életed,, csajoznál, buliznál. rtl klubot elvből nem nézek, és mindenkit lenézek, aki bármilyen műsort meg tud nézni azon a szemeten. -
ArGab
őstag
Mivel nem találtam neki saját topikot, gondoltam indítok egyet.
Lost (magyar keresztségben Eltűntek) hamarosan látható lesz az RTL Klub műsorán. A nyitóepizód augusztus 26-án este lesz megtekinthető.
A hivatalos oldal: Bővebben: link
Nekem személy szerint volt szerencsém végignézni az egész első évadot, és az utóbbi évek egyik legjobb sorozatának tartom. Utoljára talán a Helyszínelők ragadott meg hasonlóképpen. Az első pár rész után annyira lekötött, hogy sokszor nem bírtam betírtani a napi egy részes adagot.
A történet fő vonala:
Egy repülőgép-szerencsétlenség 48 túlélője egy trópusi szigeten harcol az életben maradásért.
Van, aki pánikba esik, egyesek az utolsó szalmaszálba kapaszkodva is hisznek a túlélésben, mások pedig felfedezik magukban az erőt, melynek létezéséről nem is tudtak.
A szigeten rekedtek lehetnek barátok, ismerősök, idegenek vagy ellenségek, ám csakis együtt képesek felvenni a harcot az addig háborítatlan lakatlan sziget
világával. Ráadásul a dzsungel mélyéből feltörő rejtélyes hangok a rettegést is elhozzák a túlélők táborába.
Damon Lindelof és J.J. Abrams, az Alias alkotójának akciódús új sorozata bemutatja, hogyan veszik fel a harcot az emberek a túlélésért. J.J. Abrams és David Lindelof a sorozat alkotói és egyben producerei is, Bryan Burkkel és Carlton Cuse-zal együtt.
A túlélők között olyan színészek szerepelnek, mint Ian Somerhalder (Will és a haverok), Matthew Fox (Party of Five), Terry O'Quinn (az Alias Kendall-ja), Daniel Dae Kim (azaz Gavin Park az Angel-ből) valamint A Gyűrűk Ura Trufája, Dominic Monagham.
Egyszóval ajánlom minddenkinek aki eddig nem látta, és annak is, aki már igen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Cities Skylines II
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Rap, Hip-hop 90'
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest