- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csubeee
tag
Szia!
Én sem vettem Vogelt, mert a kb. 12.000 ft-ot sajnáltam a 2 párért. Én Harmantrade FH01 nevü terméket vásároltam kb. negyed áron. Ez azonban a hangszóró kialakításásból adódóan nem teljesen optimális, kicsit barkácsolni kell rajta. (valahol korábban erről beszélgettünk itt a topicban) Nem nagy dolog, csak egy furatot kell rá fúrni középre.
A másik dolog amivel jó ha tisztában vagy, hogy a tervezők nagyon humorosak voltak a kialakítás során, mivel a fröccsöntött betétek nem metrikus, hanem Withwort menettel rendelkeznek. Erről is találsz infókat korábbi hozzászólásokban.
-
Csubeee
tag
-
vzoltan
aktív tag
Picit mas de azert talan segit.
En raspberry pi-rol tolom LG tvbe hdmin a hangot, pibol kodi passthrough kitolja dts5.1et hdmin, es a tvm ugyan igy kodolatlanul leloki optikan a z906nak.
Remelem ez kicsit megerosit a vasarlasban
Tvdben deritsd ki h passthrough kilokie magabol optikan a hangot.
-
Csubeee
tag
Hát ha már vásárolsz egy ilyen cuccot 80-90.000 ft-ért én biztosan beszereznék hozzá egy 5.1-es hangkártyát. Amint látom asztali géped van, abba viszonylag olcsón találsz. Én laptopról használom Creative SB X-fi surround 5.1 pro külső hangkártyával és remek hangja van.
Összehasonlítási alapom csak abban van, hogy kicseréltem a kártyához kapott analóg stereo jack kábeleket optikára. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít! -
-
XtremLor
őstag
A hdmi atviszi ez nem kerdes, de nem mindegyik tv kuldi ki optikan maradektalanul ezt, a legtobb csak sztereot. A masik resze ha kis is kuldi vajon mennyit veszitettel ezzel koverzioval , mennyi fazis zaj keletkezik etc. minel tobb csavar, koztes dolog van beiktatva annal roszabb!
A hatlapi coax talan a legjobb, es legolcsobb megoldas ebben az esetben.
Kabel igy is ugy is kell csak akkor nem optikai hanem coax."Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
A 892 annyira nem rossz kiprobalhatod analogon is(3jack kabel), nekem is ilyen van az asus lapon, van hozza egy ilyen:
Azert eri meg ilyet venni mivel laponkent elter a kotes etc, neked csak 2db tuske van rajta, ami csak coax nincs optikai ahoz kell csak az 5V, SPDIFOUT-GND kell csak radugni![ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest