Hirdetés
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Sikerült faszásan 2db topic-ba is szemetelnem ezzel a dologgal

Z-Cinema: Az ha jól emléxem cirka 50ezer pénz, de 40k fölött az biztos.

Engem kurvára nem az érdekel, hogy menő, dübörög, stb... Volt egy A4Tech-es (pontosabban még van is) 2.1-es "hangrendszerem" évekig. No, ez a Z4-eshez képest hulladék.
Aztán úgy döntöttem, hogy itt lenne az ideje lecserélni. De nem gondolkoztam és gondolkozom Hi-Fi hangzásban. Mi a ráknak, amikor tömörített mp3 fájlokat, vagy netrádión keresztül hallgatok zenéket. Néha megnézek egy sorozat részt ami szintén tömörített és néha játszom.
Egyszerűen csak jobbat szerettem volna a fenti célokra. Írtad, hogy melyik a fontosabb. Ez egy jó kérdés. Azért mert ez több dologtól is függ. Ha van vmi olyan game, amit várok(vártam) akkor 90%-ban játék. Ha ilyen nincs akkor maradnak a fentebb felsorolt tényezők.
Írtad, hogy Nekem kell eldönteni, hogy melyik számomra a fontosabb. Ami számomra fontos lenne(!) az a jó minőségű hangzás. Nem a hangerő. Ez lenne a legfontosabb.
Utána jön a zene ill. film és játék az vegyesen.Azt Én is tudom, hogy a mélynyomó pl. filmek alatt nem sok mindenre jó. Ugyanakkor nélküle a Z4-es filmnézés alatt nulla csak a magas sugárzókkal.
A mozizást nem úgy kell érteni, hogy DVD film hegyeket nézek. Lófaszt! Ha filmet nézek, akkor túlnyomó érszt XVID, DIVX. DVD ritkán.
A térhangzás, 5.1 és fölötte
néha-néha egy-egy koncert DVD esetén jól jönne. De ez ritka mint a fehér holló...Folyt. köv. másik HSZ-ben....

Új hozzászólás Aktív témák
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Hyundai, Kia topik
- Horgász topik
- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

néha-néha egy-egy koncert DVD esetén jól jönne. De ez ritka mint a fehér holló...