Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech szerviz

Hozzászólások

(#1351) Gaborka30


Gaborka30
aktív tag

Sziasztok!

A következő problémával kapcsolatban kérném a véleményeteket:
Vásároltam egy Logitech G35 fülest kb 3 évvel ezelőtt. Elromlott, teljesen korrektül garanciában cserélték. Most viszont a csere füles is megadta magát, még bőven a beregisztrált garancia időn belül. A cserekor rákérdeztem levélben az ügyfélszolgálatuknál a garanciára, mert nem küldtek új papírt. Akkor azt írták, hogy náluk be van regisztrálva és természetesen újra indul a garancia.
Most viszont azt állítja a magyar ügyfélszolgálat, hogy ez téves információ volt, a kolléganő már nem is dolgozik ott és a Logitech üzletpolitikája szerint nem indul újra a garancia a csere termékre.
Van esélyem küzdeni, vagy ez valóban így van, hogy nem indul újra a cseretermékre a garancia. Van ezzel vkinek tapasztalata?

Köszönöm!

(#1352) Gyufaaa válasza Gaborka30 (#1351) üzenetére


Gyufaaa
veterán

Úgy tudom semelyik gyártó termékénél nem indul újra a gari. Gari csak az eredetileg megvásárolt termék garancia idejére vonatkozik. ASZF- ben benne van szvsz.

(#1353) Kuter válasza Gyufaaa (#1352) üzenetére


Kuter
senior tag

Üdv Mindenkinek.
Garival kalpcsolatban.
Én nekem egy alaplap (Gigabyte)döglött be. Rosszat elvitte a futár ,ujjat hozta.
Az mellé pedig belevolt téve egy új alaplap új garancia levele. ami ismét 3 évre szolt.
És egy 0 forintos számla amin felvolt tüntetve hogy garancia cserés volt.

Üdv Kuter

Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?

(#1354) ANDROID??? válasza Kuter (#1353) üzenetére


ANDROID???
addikt

Az nem Logitech, mert a Loginál az az üzletpolitika, hogy a cseredarabra az a gar marad ami az eredeti termékre vonatkozott. Viszont mivel új terméket adtak lehet jelezni a termékről , hogy az mikor lett átvéve, mert normál esetben a gar újra kellene induljon...

(#1355) bajzal válasza Kuter (#1353) üzenetére


bajzal
őstag

Van egy G27-em. Néha kattog a kuplung pedál de akkor zavaróan, meg amikor nincs áram alatt a kormány és eltekerem teljesen balra akkor valami hangosan zörög, kattog benne. Ezekkel a hibákkal elvihetem szervizbe? Vagy hívjam fel a logitech-et, hogy a legegyszerűbb?

Amúgy nekem amikor tönkrement az asus videókártyám akkor gigabyte-ot kaptam helyette és 3 év garanciával kaptam, tehát újraindult. Kaptam is egy papírt róla. Szóval gyártó függő.

(#1356) ANDROID??? válasza bajzal (#1355) üzenetére


ANDROID???
addikt

Hívd fel a Logitech-et :K

(#1357) bajzal válasza ANDROID??? (#1356) üzenetére


bajzal
őstag

Ezt a számot, ugye?

Támogatás – Központi
+36 177 74 853

Hétfő – Péntek: 9:00 - 18:00 (CET)

(#1358) ANDROID??? válasza bajzal (#1357) üzenetére


ANDROID???
addikt

Szerintem ja, de most nem tudok rákeresni max este, de ha nem ez akkor.úgy is.megmondják a jó számot..

(#1359) vaakuum


vaakuum
addikt

help pls.
Win 10 telepítés után eltűnt a jobb alsó sarokból az óra mellől a logitechnek az az ikonja (gaming software), amit megnyitva az egér gombjaira lehetett funkciókat, vagy akár billentyűket beállítani. Legfőképpen azért szerettem, mert billzetgombot rakva az egérgörgő oldalra billentésre, játékokban is lehetett használni a görgőbillentést. Defaultban legtöbbször nem ismerte fel, vagy csak kevés helyre lehetett beállítani.
Letöltöttem és újraraktam a setpointot is, bár nem tudom, az mi a francra jó, először azt hittem, az lesz, amit keresek. DE nem. Viszont megtaláltam a gamindg software letöltést, ami viszont valami overwolf nevű (elnézést, de szutyoksz...-t rak fel, amiben minden van, csak az egér beállítópanelje nincs. mi a teendő, hogy át tudjam állítani az egérnek a gombjait?

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#1360) Frenky89 válasza vaakuum (#1359) üzenetére


Frenky89
őstag

Törölj le mindent, amit a W10 felrakott, illetve amiket azóta felraktál. Állítsd be, hogy a W10 ne töltsön le mindenféle app-okat és driver-eket. Végül szedd le és telepítsd a Gaming Software-t.

(#1361) vaakuum válasza Frenky89 (#1360) üzenetére


vaakuum
addikt

Közben yt-n találtam megoldást, az a tapasztalat, hogy a legújabb gaming softvere nem megy win 10 alatt... nem csak nekem, másnak sem. A tapasztalatok szerint a legutolsó verzió, ami még jó w10 alatt, az a 8.55.137-es.
Elég gáz, tekintve, hogy jelenleg már 8.85.215-nél tartanak, és w10 kompatibilisnek reklámozzák ezeket a verziókat...

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#1362) Bélaaaa válasza vaakuum (#1361) üzenetére


Bélaaaa
őstag

Nálam például tökéletesen dolgozik a legfrisebb verzió.

Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!

(#1363) vaakuum válasza Bélaaaa (#1362) üzenetére


vaakuum
addikt

Érdekes, hogy nálam is felrakta magát, a feladatkezelőben a háttérfolyamatok között látszott, csaképpen elindítani nem tudtam magát a gaming szoftvert. Mondjuk mivel korábban az volt beállítva, hogy az egérben tárolja a beállításokat, így működött, de átállítani nem volt lehetőség. :(

Szerintem minimum bizonytalan az új szoftverek működése win 10 alatt, ha egész sok embernek ilyen problémája van vele.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#1364) Frenky89 válasza vaakuum (#1361) üzenetére


Frenky89
őstag

Nálam tökéletesen működik a 8.85.215, de csak akkor ha kézzel rakom fel. Amennyiben engedem, hogy a W10 frissítse le, akkor nem találja meg az MX518-amat - bár maga a program még így is elindul.

(#1365) Weiland


Weiland
újonc

Van esetleg valakinek g-series bluetooth?

(#1366) Sutty66


Sutty66
tag

Sziasztok! Azt megtudja mondani valaki hogy a régi wave billentyűhöz tartozó receiver "C-UAK42" helyett jó-e valami más vagy csak az eredetivel hajlandó működni? (Eltört) Néztem amazon-ebay stb oldalon de már csak az újfalyta pici vevő kapható. Ha valakinek esetleg eladó van ne tartsa magában . Üdv és nem élhetek a logitech-em nélkül :D

(#1367) Stukker1987 válasza Sutty66 (#1366) üzenetére


Stukker1987
senior tag

Ezer éve én is kerestem ilyet...jó lenne ha lenne

Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.

(#1368) Sutty66 válasza Stukker1987 (#1367) üzenetére


Sutty66
tag

Akkor rendelek ebay-ről egy szettet . :F Gondoltam egy vevő csere megoldható.

(#1369) gery2k14


gery2k14
tag

Na, 1 hónap használat után az egér bal klikkje megfogta oszt egy helyett néha 2 öt vesz. Mostmár remélem újat küld a Logitech :W :W :W :W :W :W :W

(#1370) ANDROID??? válasza gery2k14 (#1369) üzenetére


ANDROID???
addikt

Írjál nekik, vagy hívd fel őket.

(#1371) gery2k14 válasza ANDROID??? (#1370) üzenetére


gery2k14
tag

Van magyar számuk?

(#1372) CyberJedi


CyberJedi
tag

Nincs valakinek véletlenül egy halott G5 egere? Csak a görgő (wheel) kellene belőle.... nem ingyen kérem.

(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''

(#1373) Richie141


Richie141
tag

Sziasztok!
Van egy nagy problémám a Z906-os mélynyomóval. 2 hónapja van meg, de már a kezdetektől viszonylag hangos zizegő hang jön a reflex portból a kicsit erősebb basszusoknál. Ha a reflex portnak az alsó, külső felületére erős nyomást fejtek az ujjammal, akkor pár percre megszűnik a zizegés de újra előjön később. És mindez már csupán közepes hangerőn is jelentkezik (hangerő 50% , basszus 60%, windows 50%).

Ezen kívül van egy újabb problémám is, amit kicsit nehezen tudok leírni, mert nem értem, hogy mi a f*sztól van, de a lényeg, hogy a basszus egyszerűen (nem olyan durván de) meggyengült. Először akkor vettem észre mikor kipróbáltam másik optikai kábellel. Gondoltam a kábel olcsósága miatt lehet, így visszadugtam az előzőt, de ugyanúgy béna volt. Még ennél is szarabb lett miután újratelepítettem a hangkártya drivert (Asus Xonar DX). És hiába tekerem fel a basszust attól csak ilyen csúnya püfögő hangja lesz. A legmélyebb tartományokat alig lehet érezni. És arról már ne is beszéljünk, hogy analógon milyen fos.

Még érvényes a garancia (májusban vettem MediaMarktban), de félek, hogy Fixit lesz belőle, amit mindegyikőtök jogosan lehúzott. Az a baj, hogy garancia papírt nem kaptam, legalább is én sehol nem találtam. E-számlám viszont van, remélem az elég lesz.

Szóval tanácsot szeretnék kérni, hogy mit tegyek, szerintetek kinek írjak, kit hívjak, hogy megoldódjon.

(#1374) ANDROID??? válasza Richie141 (#1373) üzenetére


ANDROID???
addikt

Sajnos első lesz a fixit. Szerintem regisztrálj az oldalukon, írd le a hibát jól csomagold be és küld el nekik. Utána vagy visszajön "javítva", vagy elkúrják. Mindenesetre, ha a visszaérkezés után nem tuti a cucc, akkor ezt megfogalmazod a Logitechnek (de alapból oda is regizz és írj a hibáról), aztán ők intézik, cserélik vagy valami..
Számolj a murira úgy 1 hónapot ;) Már most regizhetsz.. :K

MEG ;]

Ebből is kiderül, hogy sajnos szinte mindenki ezt tapasztalja a turkafixittel, mint a tmx (telef...).. :W

[ Szerkesztve ]

(#1375) Bélaaaa válasza Richie141 (#1373) üzenetére


Bélaaaa
őstag

Ebből fixit lesz (így kisbetűvel). A cég megjavítja szarul, majd visszakapod. Ekkor telefonon felhívod a magyarországi Logi-t, akik fényképet fognak kérni a javítás elb@sz@s@ról, majd kapsz egy teljesen újat futárral Hollandiából. Ez egész hercehurca kb. 1 hónap lesz, erre készülj!

Megelőztek... :R

[ Szerkesztve ]

Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!

(#1376) Richie141


Richie141
tag

Oké, köszi a válaszokat!
Becsomagolásnál elég, ha visszateszem a hangfalakat a zacskójukba, utána meg betixózom a dobozt?
Valamint szerintetek van olyan, hogy nem tudják megjavítani fixitnél, és küldenek egyből egy teljesen újat? Vagy ilyenkor csak a hibás egységet (jelen esetben a mélynyomót) cserélik le egy újra?

(#1377) ANDROID??? válasza Richie141 (#1376) üzenetére


ANDROID???
addikt

Jól csomagold be, ha pottyan a doboz akkor ne tudjon sérülni..
GLS viszi..

Előfordulhat, de olyan is, hogy kicserélik egy használt sz@rra és azt írják, hogy megjavították, keresd vissza a hozzászólásaimat...
..ha jól emlékszem volt akinek Z906-al játszottak el ilyen "javítottuk" cserét..

Utána lehet majd a Logitech felé panaszkodni, és arra számolni, hogy minimum 2 hét, de inkább 3, mire lesz abból csere..

(#1378) Bélaaaa válasza ANDROID??? (#1377) üzenetére


Bélaaaa
őstag

Az én vótam! :W

Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!

(#1379) kjani18


kjani18
őstag

Logitech bill. -egér kombó USB vevője: C-UAL52 helyettesítésére, esetleg javításáshoz kérnék tanácsot!

Kösz
Jani

Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html

(#1380) Adonimus


Adonimus
aktív tag

Üdv urak.

Logitech G27 kormány állandoan elkalibrálja magát. Hol javítanák meg?

adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#1381) Bélaaaa válasza Adonimus (#1380) üzenetére


Bélaaaa
őstag

[link]

Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!

(#1382) Jofi81


Jofi81
őstag

Lenne egy kis problémám. A munkahelyemen új gépem lett. Egy K260 vezeték nélküli szettet használok, ami eddig tökéletesen működött. Az új gép viszont nem hajlandó felismerni, konkrétan semmi nem történik, ha bedugoma vevőt. Az összes portban próbáltam, amik egyébként működnek, mert most is USB-s billentyűzet és egér van rádugva. A Connect Utility sem érzékel semmit. Tehát nem az van, hogy próbálkozik, aztán kiírja, hogy nem sikerült felismerni, hanem olyan, mintha tényleg nem is lenne bedugva. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?

(#1383) jubilleum válasza marositech (#1281) üzenetére


jubilleum
senior tag

Felhívtam őket, és hát ők se tudtak semmit ajánlani. :(

(#1384) Bélaaaa válasza jubilleum (#1383) üzenetére


Bélaaaa
őstag

Ha Brian75 nem tudja megjavítani, akkor senki! :B

Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!

(#1385) H.Ezredes válasza ANDROID??? (#1377) üzenetére


H.Ezredes
őstag

Nekem ma jött meg FIXIT -ből a Logi Z623-am és egy vadi újat kaptam nem javítás semmi g..és. Csont újat kaptam. Tegnap reggel kaptam az értesítést,hogy elvitte a GLS ma reggel már ki is szállították. 8 munkanap alatt megvolt az egész. Jó lehetett volna egy kicsit kevesebb is de nem lehet okom panaszra igazán :)

►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

(#1386) ANDROID??? válasza H.Ezredes (#1385) üzenetére


ANDROID???
addikt

Csoda történt. :K

(#1387) Ágógreen


Ágógreen
senior tag

logitech szervizet hogy lehet elérni ?
van 2db K800 HUN billentyűm.
mindekettőből a ctrl bal lent tőből kiszakadt. pótolni kéne.

szerintetek megoldható ?
gari nincs.

de fizetek.

[ Szerkesztve ]

(#1388) ANDROID??? válasza Ágógreen (#1387) üzenetére


ANDROID???
addikt

Keresd a Fixit-et.
Pénzért csak megcsinálják megfelelően. Aztán lehet a hardveraprót is érdemes megkukkantani.

[ Szerkesztve ]

(#1389) Ágógreen válasza ANDROID??? (#1388) üzenetére


Ágógreen
senior tag

mi az a fixit ?
bringámnak semmi baja.

(#1390) ANDROID??? válasza Ágógreen (#1389) üzenetére


ANDROID???
addikt

Google is segít, ha beírod :K

bringád? :U K800-ról volt szó nem? M.o. Fixit szervizel..

[ Szerkesztve ]

(#1391) Ágógreen válasza ANDROID??? (#1390) üzenetére


Ágógreen
senior tag

köszi! szerintetek van valami ötletetek mennyibü jönne ki egy ilyen kanyar a fixitnél ?

köszi

(#1392) Bélaaaa válasza Ágógreen (#1391) üzenetére


Bélaaaa
őstag

A fixitet felejtsd el, tróger egy banda.

Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!

(#1393) ANDROID??? válasza Ágógreen (#1391) üzenetére


ANDROID???
addikt

Számtech bolt/szervizben kérdezted? ;)

(#1394) XmoD válasza Ágógreen (#1387) üzenetére


XmoD
aktív tag

Ha forrasztani kell akkor Cink_Elek kollegát kérdezd meg.

(#1395) ANDROID??? válasza XmoD (#1394) üzenetére


ANDROID???
addikt

Írtam én is a hardverapro-t.. :K

(#1396) Ágógreen


Ágógreen
senior tag

fixitet hagyom.
valakit lehet találtam itt az aprón aki segít.
ha ő nem majd cinkelek xD kösz

(#1397) XP NINJA


XP NINJA
őstag

Hali! A német logitechtől vásárolt egér garanciája érvényesíthető itthon? :R

(#1398) ANDROID??? válasza XP NINJA (#1397) üzenetére


ANDROID???
addikt

A Logitech-től kérdezd, a honlapjukon megtalálod az elérhetőséget, telefonon megmondják. Elképzelhető, hogy igen.

(#1399) XP NINJA válasza ANDROID??? (#1398) üzenetére


XP NINJA
őstag

Érvényét veszti a garancia, ha elköltözök abból az országból, amelyben vásároltam a terméket?
Nem, a termékre vonatkozó garancia csak a vásárlási országban érvényes, ugyanakkor a vásárlók bármely olyan EU országban benyújthatnak garanciális igény, ahol a gyártó / eladó rendelkezik képviselettel.

Csak nekem ellentmondásos a mondat 2 fele? :D

(#1400) ANDROID??? válasza XP NINJA (#1399) üzenetére


ANDROID???
addikt

Á dehogy :DD
Telefonon mit mondtak?
(kerestem úgy 20 sec -ig)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech szerviz
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.