Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
h3lls
tag
Visszatérve a Dual Optikára nekem az van és sajnos hibázik néha. Szval nem megy csak ha 2x húzom. Elég alacsony sensen jáccok (pl: CS: 0.8-1.8), de úgy amúgy tűrhető, de még is valahogy a csere felé húz a szivem, de nekem bill is kellene mellé, ami nem kábeles.MX700 al van aranyos bill is és én nagyon kezdetlegesnek(?) látom ezt a lézeres máuzit, de azért érdekelne a dolog, talán lehet benne mégis csak vmi fantázia.Esetleg teszter lapon még nem jött ki valami finomság? Ilyen téren nagyon kényes vok és 1000x utána olvasok amit veszek, de most egy picit megakadtam. Asszem várok még.. de lehet marad az mx700...
Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- PlayStation 5
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest