Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Amikor beállítod a cuccot a programon keresztül, akkor megkérdezi, hogy mivel váltasz csatornát (set top box, tv, egyéb, stb.)? Ezekre válaszolsz, és így annak a cuccnak küldi a jelet, aminek kell. Például: nekem van egy lcd tv-m, házimozim. A program kérdezte anno, mivel akarom a hangot felvenni, levenni? Én beállítottam a házimozit, innentől kezdve ha hanggal végzek bármit, akkor csak annak küldi a jelet.
Eszközöket soha nem kell választani, mivel erre vannak az activity-k. Tv nézés nálam:
Bekapcsolja az lcd-t, megfelelő bemenetre teszi, bekapcsolja a set top boxot, bekapcsolja a házimozit, megfelelő bemenetre teszi. Nálam ez egy gombnyomásból áll: watch tv.
Mindegy mit csináltál előző nap, vagy az előző percben, mert mindig az activityknek megfelelően kapcsolgatja ki-be a cuccokat.
Ha xbox-al játszom, akkor bekapcsolja azt, tévét és házimozit megfelelő bemenetre teszi (ka ki van kapcsolva akkor term. bekapcsolja), és kész is.
Igazából nehéz elmagyarázni, ha kipróbálod akkor pofon egyszerű
A gombok egy része gumi, kopást még nem tapasztaltam - tegyük hozzá, hogy pár hónapja van meg. Talán valaki beesik ide, aki hosszabb ideje nyúzza.
A gombok kiosztását a programozás során látod, de ha nem tetszik valami, akkor átteszed máshová. Teljesen szabadon konfigolható. Aminek nincs fizikai gomb, azt átteszed a fenti lcd kijelzőre - egy oldalra 4 gomb fér, és annyi lapot hozol létre, amennyit csak akarsz. A főbb funkcióknak úgyis jut hely a fizikai gombokon

Ajánlom még ezt a fórumot, hogy olvasd át, én is sok mindenre onnan jöttem rá
Nem csak az 55-ről van szó, de a programja mindnek ugyanaz 
-
Skynet258
veterán
Betévedtem a privid után
Lássuk:- nem felejti el
- megjegyzi, illetve magát az aktivitást jegyzi meg (kikapcsolt/bekapcsolt állapot, bemenet épp hol volt). Ezért nem is ajánlott az eszközök saját távját vagy a készülék gombjait használni, mert akkor összekeveredik (persze a help gomb ezen segít).
- ezt nem értem, szóval passz
- igen, minden gombot ment, az egyénileg hozzáadottakat is
- szerintem a Harmony még jobb is, mint némely táv; a szobában szinte akármilyen irányban lehet tartani, jó helyre megy a jel. -
Skynet258
veterán
Sziasztok!
tervezem egy ilyen eszköz vásárlását, méghozzá az 525-öst. Annyi lenne a kérdésem, hogy két félét látok: vagy egy "sima", meg van egy "refresh" jelzésű is.
Melyiket érdemes venni, illetve mi lehet a különbség?Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem csak az 55-ről van szó, de a programja mindnek ugyanaz
Lássuk: