- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Lézerparaszt #67026 üzenetére
(#67034) joamilestoné
Főtengely jeladó +1. -
aero.
veterán
válasz
Én vetnék egy gyors pillantást az immo-ra is, feltéve ha van benne, de szerintem kéne legyen.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Kipufogóból mi jön, mikor próbálod indítani?
Ha semmi, akkor nincs benzin, ha megjelenik némi benzinszag/benzin, akkor nincs gyújtás. -
-v-
addikt
válasz
Gyújtás van rajta, a motor pedig indításnál úgy viselkedik mint mikor le van merülve az aksi (nyekereg de nem indul) azzal a különbséggel hogy a nyekergés nem áll le addig míg le nem merül az aksi ténylegesen. Aksi is vadonatúj.
Tehát azt az egy hasonlóságot leszámítva, hogy egyik esetben sem indul az autó, pont az ellenkezője tulajdonképpen, mint amikor le van merülve az akksi
Benzin, levegő és gyújtás kell, valamelyik nincs - de ezzel nem vagy előrébb, úgyhogy offba is teszem -
válasz
Gyújtótrafó? Elosztókábel? Benzinpumpa? Hirtelen ezek jutottak eszembe. Én szerelőt hívnék, nem olyannak tűnik amit hiphopp útszélén megjavít az ember :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nest doorbell gen2
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest