- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya #45888 üzenetére
Vitáznék, mert az LA és LV közötti táv 250 mérföld körül van, és az elméleti hatótáv 315 mérföld körüli, plusz útközben biztos van gyorstöltő állomás.
Ott meg karácsonykor is plusz 20 fok van, éjjel se nagyon fagy, esetleg a sivatag közepén, de nem hiszem hogy éjjel is rójják az utat.
Lehet nagyotmondás, de simán lehetséges is. -
-v-
addikt
válasz
Én itt érzek némi nagyotmondás-szagot.
Te mindenhol érzel
Én meg kötekedés szagot érzek. De elolvastad egyáltalán mielőtt szakértünk megint
"Tavaly júliusban forgalomba helyezett autójuk már 750 alkalommal tette meg a Los Angeles-Las Vegas távot" - az ~432km --> 750*432km = 324e km ... és igen, írja hogy napközben is töltötték: "Akkumulátorát ráadásul minden nap 100%-osra töltötték, hogy az út közbeni, szintén nem túlzottan akkubarát gyorstöltésnél 3 percet spóroljanak."
Tehát éjjel feltolták maxra, napközben egyszer meg egy gyorstöltés ... felteszem egyszer ment oda, egyszer vissza egy nap. Az úgy 375 nappal kijön, feltételezem munkanapokon ment főleg. Melyik része nem jön még ki a mateknak neked?
Na itt megint be is fejeztem -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sztem is, mind a kettő közrejátszik.
De inkább egy sedan kéne nekem is. Mondjuk az új RS3 sedan, 400 lóval és 480 nyúlmókussal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Sorozatok
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Google Pixel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest