Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a Leone jó kocsi volt, sajnos már atomjaira volt rohadva, így ez a sors várta mindenképp. 1.8-as szívó már MPI volt, 8 szelep, asszem 98 lóerő. Ez még normális elsőkerekes volt és kézzel zártad a hátsót fixen, meg ekkor lehetett egy felezőt. Marha jó hangja volt amúgy, főleg mikor leszakadt a dob is. Ráadásul kombi ami nekem szívügyem.
Mondjuk ma már ingyen se kéne akkor se ha jó állapotú, se ABS, se légzsák, nulla csillag, a motor se egy erőgép, bár egész rugalmas, mondjuk a fene emlékszik rá mikor én is lehettem 17 éves. Ezek ilyen Kadett korabeli autók, nem jó ezekkel menni ma már.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest