- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
A kövi autós találkozót szerintem ne tegyük vidékre (szünet előtt szerintem sokaknak már nem férne bele), viszont a rákövetkező, húsvét után lehetne valahol félúton/vidéken.
Csináltam egy szavazást, hátha ettől egységesedne/tisztulna a kérdés (kedd vagy a szerda, illetve Budaörs vagy nyári rezidencia).
(Ahogy látom lehet hack-elni a szavazást, de kétlem, hogy bárki akarna ilyet csinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
tboldi #180373 üzenetére
Szintén Aldi - sokat használva nem érdemes feltekerni a kábelt, a 12V-os felén rideg a szigetelés, relatív könnyen megtörik (3 év gari miatt nem nagy gond amúgy sem, de nem árt ránézni néha, és ha úgy van, visszavinni vagy javítani; nekünk egy akku bánta a zárlatot
ettől még újra venném, ha nem javítottam volna meg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest