- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Doki16 #150551 üzenetére
Hm. Tetszik az oszinteseged.
Tesomnak ugyanez van, meg a szin is stimmel. O teljesen oda van erte, nekem nagyon nem tetszett. Kivulrol egyebkent szerintem szep az auto, a SUV ellenere is, de belulrol azok a kopogos muanyagok... Mikor eloszor becsuktam az ajtot nem akartam elhinni, mintha nem lenne benne anyag. V60 teljesen mas kavehaz, en a helyedben beleugranek. -
válasz
Doki16 #150551 üzenetére
Mi lesz a kövi???
(#150552) tboldi: Civicnél se volt sok értelme, akkor vettem észre, hogy fogyott víz, mikor télen nem fűtött az autó hegyről lefelé jövet
(#150554) Saint_ : Pedig engem nagyon elcsábítana az új Plug-in RAV4 azzal a 300 pacival, végre a kinézete is jó lett, belül elviselem, a teljesítmény meg Jeeeee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest