- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Tsebacsi #124018 üzenetére
Jut eszembe erről... Egyik szalonban rákérdeztem a rablásgátló témára. Amit mondott az értékesítő, hogy értelemszerűen nem veszti el emiatt a garanciát az autó, még ha nem is márkaszervizben csináltatom. De azt tapasztalja (itt is és korábban Toyotánál és talán a Fordnál is), hogy egy kérdéses elektronikai hibajelenségnél nagyon gyorsan megpróbálja a gyártó lerázni a kedves ügyfelet azzal, hogy az utólagosan, külső szervizben beszerelt eszköz miatt van a hiba, mert feltehetőleg abban a másik szervizben nem ismerték eléggé az adott jármű elektronikai rendszerét és feltehetőleg valamit szakszerűtlenül kötöttek be.
Nem tudom, hogy ilyenből mennyire szokott gyakorlatban is előforduló probléma lenni, de kicsit elgondolkoztam ezen. Értem én, hogy csak a szakszerviz, mert meg kell valamiből élniük, de kicsitt matt helyzet, vagy legalábbis választhatok, hogy az autóra , vagy az utólagos rablásgátlóra akarom a teljeskörű garit "megtartani" (ha egyáltalán a rablásgátló hardverét hajlandóak beszerelés nélkül is értékesíteni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged