- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Írtam jó 2 hete hogy a saját kocsimhoz kijött a következő éves Casco díjam. Idén 49 500 volt fél évre, ez következőre 53 000 ft-ra emelkedett. Be is fizettem rendben, majd mikor lépek be a biztosító oldalára akkor kijelzi hogy még van 2 700 ft tartozásom. Mondom ez meg a mi franc, hát megnéztem és az 53 000 ből 55 700 ft lett, szóval 2x emeltek.
Következő munkanap fel is hívtam őket, és elnézést kértek a rendszerhiba miatt! (??) Nem akartam már mondani de ha nem foglalkozok vele és befizetem akkor rendszerhiba miatt kell az emelt díj fölött 5400-al többet fizetnem?
Kíváncsi lennék hogy ezt mennyi emberrel játsszák el akiket nem érdekel és befizetik a díjat. Nevetséges az egész komolyan.BigBlackDog
Ha egyszer váltasz Netrisken akkor megjegyzi a beállításaidat a kocsihoz, és nem kell állandóan végigmenni azon a 100 kérdésen?
Tudom hogyha minden kérdésre válaszolsz akkor az tud segíteni a díjak faragásában, de most olyanra hogy a klíma szérián felüli értéke, vagy a rádió szérián felüli értéke, meg ilyen kérdésekre mi a fenét tud írni az ember. -
Peter.70
addikt
Nekem telefonon kalkulált az illető, kijött egy összeg, mondom netrisken nem ennyi jött ki. Válasz: ahhh hát igen pont január 14-től van új tarifa, rögtön az általam kalkulált összeg jött ki. Akkor nem kötöttem még meg, pár nap múlva megint eljátszotta ugyanezt
Ha nem figyel az ember átb@ ák mint azt a bizonyost a palánkon
(#121071) Qru: Én is ezt csinálom, netrisken összehasonlítom, saját oldalon lecsekkolom
(#121072) BigBlackDog: Összes biztosító már névről ismer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest