Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz szabonagyur #228908 üzenetére
A héten ezt fújta a média. Tiszta sár minden, nekem ment ponyva alá a kocsi.
-
fant0mi
őstag
válasz szabonagyur #229002 üzenetére
Szép... Itt a nyugati végeken azért ennyire nem volt moslék.
-
fant0mi
őstag
A Hunyadiban is van. Azt nem csípem benne, hogy kb fél perc múlva próbálkozik kevesebb fékerővel, picit visszább veszi a féket, és mivel D-ben van, elkezdene kúszni. Tán egy pár millit sikerül is, ekkor ugye "nyekereg", aztán mivel mozdulást észlel, megint ráfog jobban a fékre. Játszik.
-
fant0mi
őstag
válasz Vismajor01 #229701 üzenetére
Hangos lesz, mint a fene, ha esik az eső. Mint egy pergődob.
-
fant0mi
őstag
Ha nem lenne sapka, az üzemanyagárak így néznének ki:
95-ös 611 Ft, gázolaj 699 Ft. -
fant0mi
őstag
válasz rbalint88 #229841 üzenetére
Volt nekem is egyszer, pont mikor a kovid kezdődött. Emlékszem, a házi autószerelő be is zárta a műhelyét, ki sem akarta nekem olvasni. Nem volt menetkorlátozás. Első kérdés: nyest van? Nem az volt.
Kiolvasták, reset. Aztán vagy visszajön a hiba, vagy nem. Visszajött. Az egyik katalizátor szondát cserélték.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz rbalint88 #229859 üzenetére
Az Ivanicsnál meg lett kérdezve az időpont? Eddig bármi kellett (ez a check engine-es téma is), mindig volt épkézláb határidőn belül időpont. Csak háromszor kellett odamenni. Első hibakód olvasás, második hibakód olvasás és alkatrész megrendelés, aztán mikor megjött a szonda, akkor harmadszor, a javítás.
-
fant0mi
őstag
válasz Peter.70 #230200 üzenetére
Ahol autóbusz forgalmi sáv van, a menetrend szerint közlekedő autóbusz és trolibusz - a bekanyarodás és kikerülés esetét kivéve - csak ebben a forgalmi sávban haladhat.
Valamint:
Az autóbusz forgalmi sávban
a) a menetrend szerint közlekedő autóbusz és trolibusz, a villamos, továbbá 20 és 6 óra között a kommunális szemét szállítására szolgáló jármű;
...
közlekedhet.Ha nem menetrend szerinti, akkor nem közlekedhet a buszsávban. Ha menetrend szerinti, akkor viszont köteles ott menni.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Fogyi volt ma már?
Az utolsó 800 km átlaga (fele sztráda, fele országút) 7,04. (2.0 crdi Tucson). Ebben már volt VIF adalék. -
fant0mi
őstag
Szebb a hangja, mintha jobban is menne, meg úgy látszik, most 2-3-4 decivel kevesebbet kortyol. Eddig olyan 7,2-7,4 között szokott lenni ezen az úton a fogyasztás. Persze minden út más, hátszél, szembeszél, sztráda forgalom, vagy beszorulni kamion mögé a főúton.
Az 500 ml-es adalék, ami 500 literhez elég, az most 3500 forint plusz postaktsg 1500, az 5000 forint. Literenként 10 Ft-tal drágább így az üzemanyagom, ha úgy néz ki, tartósan tudja mutatni ezt a kevesebb fogyasztást, akkor már anyagilag nézve is megérte. -
fant0mi
őstag
válasz BigBlackDog #231204 üzenetére
Én is, azért nyilatkoztam óvatosan.
MOL-nál tankoltam ma puruttyát, utána ment bele a VIF. Amúgy 709 Ft lett volna a jobbik gázolaj.
-
fant0mi
őstag
válasz szőröscica #231360 üzenetére
Tolass, fékezz rá, hátha kimozdul.
-
fant0mi
őstag
válasz szabonagyur #231750 üzenetére
Műanyag? Csípőfogóval megkezded, aztán lefejted.
-
fant0mi
őstag
Napifogyi. Villach-Győr 6,7 l/100km sztrádán, 3 fővel, 2.0 crdi Tucson.
1,8 Eur/liter volt a gázolaj. -
fant0mi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Windows 10
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest