Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
MixY
tag
Na a héten megkaptam az e-mailt, hogy 14-21 napon belül küldik a pólót amit rendeltem
(nem a Z-list-est, hanem amit restock-nál kemény 200 ptz-ért vettem, mert már nem volt más
). -
MixY
tag
Address, ZIP Code, State, Name, Phone number, Country
Meg a képkódot kell beírni. De jobban jártok ha Firefox-nál telepítetek az Autofill alkalmazást, oda beírjátok ezeket az adatokat, és itt a redeem-nél már csak egy ALT+J-t kell nyomni és minden ki van töltve, csak az országot kell legörgetni meg a képkódot beírni, így sok időt nyerhetsz, hogy nem ott kell szenvedned a kitöltéssel (a sok idő persze Lockerz-es idő szerint
). -
MixY
tag
Ááááhh...
Ugyanaz.
Meghalt az oldal... pedig a PSP-re rá tudtam menni, még az adatokat is ki tudtam tölteni, képkódot beírni de meg a redeem now-ra rámenni de megint kiírta hogy elfogyott... Aztán egy PC-s játék ott is... végül vettem egy fekete pólót, aminek az elején egy ilyen halálfejes kutya van 200ptz-ért.
Legalább ingyen vót 
Szal én most mondtam le erről az egészről, amíg nem találnak ki más rendszert addig nekünk nem sok értelme van, értékesebbet úgyse tudunk megvenni... amúgy a PSP-hez meg a PC-játékokhoz is oda volt írva hogy NTSC ONLY, ha számít ez vmit... -
MixY
tag
Gyerekeeeeek...
Ez nagyon durva
.
Kb. 2:05kor kezdődött... és láttam is a redeem now feliratot, elején rámentem már csak 2 fajta shuffle volt... na jó xbox játékok... rámentem vagy 5re ki is töltöttem az adatokat (ráadásul Mozilla autofill-lel), de mire beírtam a képkódot már kiírta hogy válassz mást, mert kifogyott... pedig ennél gyorsabban nem lehet.
3500 ptz-ot kell összegyűjteni, amiért kapsz 751-999 ptz vmit, mert az még mindig nem fogyott ki.
Nem baj, 3:50kor ugyanitt.
-
MixY
tag
Na most akkor ha én 2 esély vettem, akkor a wave 1-be is, ami 0:00-1:00 között meg a wave 2-be ami 2:00-3:00 között van mindkettőre tudok menni?
Amúgy
266 ptz
105 friends
És ebből le van vonva ugye a -250 ptz. -
MixY
tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Mert ugye amerikai a termék, és USA-ban NTSC-sek a konzolok, míg EU-ban PAL-osok.
-
MixY
tag
Én 250 pontosat vettem, szal 2kor fel kell kelnem, nembaj majd suliba alszok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MixY
tag
válasz
szotyyyy
üzenetére
Hello!
Még nem tudsz rendelni, csak megnézni hogy milyen cuccok vannak.
Itt megtalálsz minden infót.
Amúgy most nézem hogy EST idő szerint este 9:00-10:00 között lehet jegyet venni a restockra, ami akárhogy is nézem magyar idő szerint péntek 3:00-4:00... Max egy kicsit fáradt leszek suliba.
-
MixY
tag
Amúgy egy másik fórumon beszélgették, hogy kell-e fizetni vmi vámot a cuccért, de végülis dűlőre nem jutottak.

Valaki azt mondta, hogy ha a GIFT matricát rárakják akkor nem kell semmit, vki azt mondta hogy nem tudom hány euro felett az áfát kell fizetni. Most akkor hogy is van ez, hátha itt valaki biztosra tudja. -
-
MixY
tag
Én dinamikus ip-vel ma összehoztam 360 pontot.

És ja holnap elvileg restock, mindenesetre én 21:00től már nyomogatom az F5öt!
És tényleg, biztos nem kell vmi plusz pénzt fizetni? Mondjuk ha ilyen 5ezret kell még akkor is megéri, ha mondjuk egy PSP-re nyomsz rá.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem a Z-list-est, hanem amit restock-nál kemény 200 ptz-ért vettem, mert már nem volt más
).
).