Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszpik
tag
válasz
Franklin
üzenetére
Én is most kezdtem vele (sima gtx 1660) mert előbb eladni akartam (amilyen ára van), de inkább picit belementem miért is adnak érte annyit és inkább megtartottam had dolgozzon kicsit "csákányként" is ha már ez a helyzet.
Tdp: 53%
Core: -230 (lehet több is, de így maradt egyenlőre)
Memória: +960
Így átlag 26,9 MH/s ot tartja és elvileg ~70 W körül fogyaszt.
65-100$/hó körül írja a nanopool "kalkulátora), de ahogy nézem az eddigieket kb. egy hónap alatt lehet meg a 0,05 eth minimum kifizetése.
De pont most volt róla fent szó, hogy a Binance 2 hetente kiutalja a 0.05 alatt is a cuccot. -
Puffocska
tag
válasz
Franklin
üzenetére
De, viszont egységsugarú kisbüfi nem akkor vesz részvényt, amikor lent van, hanem amikor megy felfelé/fent van, mert pszichológiailag nem képes lekezelni azt a helyzetet, hogy beszállni nem az emelkedő trendben jó, hanem előtte. Tehát ők bepockolták az ingyenpénzt, várnak, és amikor a nagyok vételei már felhajtották az árakat és van emelkedés, akkor ők is felülnek majd a trendre. Eljön ez is, csak ki kell ülni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

toljad neki