Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
A beruházásnak nem is kell megtérülnie, sőt jó eséllyel nem is fog. Szerintem csak úgy érdemes belevágni most, ha alapnak vesszük a VGA-k eladását a bányászás végén. A mostani tendenciák alapján valamikor nyár végén. (Arra mondjuk még kíváncsi vagyok, hogy ha az LTCPP kijön, mit csinál az árfolyammal.) Szóval ahogy már többen írták, ehhez kell egy alapvető érdeklődés, mert ha belevesszük, hogy foglalkozni kell vele, belőni a setupot, utána figyelni, hogy mit éri meg bányászni, közben zúg meg fűt rendesen, és a végén még nekiállni hirdetni... talán jobb megtartani egy ideig a bányászott coinokat, mert amúgy kicsit karcsúnak tűnik ami bejönne a bányászás végén, a befektetett pénzhez/energiához/időhöz képest, ha ilyen otthoni párszázezres keretek között gondolkodunk. Nekem 600W fűti az egyik szobát, elég komoly ez is így a nyár közeledtével
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest