Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• EQMontoya

veterán

válasz sakto #83980 üzenetére

Halkat vagy hatekonyt keresel?
    Ha hatekonyt, akkor teljesen jo a referencia is.

A trukk ugyanis az 5700xt-nel az, hogy nem a hutes minosege szamit igazan, hanem hogy milyen memoriachip van rajta. A samsung alulfeszelheto szepen, es sokkal kevesse melegszik, mint a micron. Szoval ha jo kartyat akarsz banyaszni, inkabb ez a kriterium, mint a hutes maga.

Sajnos a legtobb kartya micron chipes, igy:
    -referencia (tok mindegy, milyen marka) es 50th anniversary (ez mindig samsung)
    -Sapphire Pulse-bol van micron es samsung chipes is tudtommal, erdemes rakerdezni
    -MSI GamingX-bol en meg csak samsung chipessel talalkoztam (ezt ne vedd keszpenznek), csendes is, de a gyari padozas borzalmas, a legtobbet atomjaira szedtem es megcsinaltam rendesen, ugy kivalo
    -Sapphire Nitro - kivalo hutes, ebbol is csak samsung chipest lattam meg, jo padozas is, cserebe altalaban draga

Szoval ha a zaj nem lenyeg, akkor referencia, ha halkat is szeretnel, akkor sapphire nitro.
    A micron chip nagyon szarul hutheto, sokszor meg padozas utan is 90 fokon megy. Ja, es kartyankent kb 15w extra fogyasztast okoz.

Ezek referencia kartyak, plusz egy nitro (ki fogod szurni) ravenen:

A raven egy durvan power hungry algo, eth-n 20-25 wattal alacsonyabb fogyasztasaim voltak kartyankent, ennek tukreben szerintem ezek kivalo homersekleti adatok. Az azert latszik, hogy a nitro nagyon jol hut.

Új hozzászólás Aktív témák