- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Halkat vagy hatekonyt keresel?
Ha hatekonyt, akkor teljesen jo a referencia is.A trukk ugyanis az 5700xt-nel az, hogy nem a hutes minosege szamit igazan, hanem hogy milyen memoriachip van rajta. A samsung alulfeszelheto szepen, es sokkal kevesse melegszik, mint a micron. Szoval ha jo kartyat akarsz banyaszni, inkabb ez a kriterium, mint a hutes maga.
Sajnos a legtobb kartya micron chipes, igy:
-referencia (tok mindegy, milyen marka) es 50th anniversary (ez mindig samsung)
-Sapphire Pulse-bol van micron es samsung chipes is tudtommal, erdemes rakerdezni
-MSI GamingX-bol en meg csak samsung chipessel talalkoztam (ezt ne vedd keszpenznek), csendes is, de a gyari padozas borzalmas, a legtobbet atomjaira szedtem es megcsinaltam rendesen, ugy kivalo
-Sapphire Nitro - kivalo hutes, ebbol is csak samsung chipest lattam meg, jo padozas is, cserebe altalaban dragaSzoval ha a zaj nem lenyeg, akkor referencia, ha halkat is szeretnel, akkor sapphire nitro.
A micron chip nagyon szarul hutheto, sokszor meg padozas utan is 90 fokon megy. Ja, es kartyankent kb 15w extra fogyasztast okoz.Ezek referencia kartyak, plusz egy nitro (ki fogod szurni) ravenen:
A raven egy durvan power hungry algo, eth-n 20-25 wattal alacsonyabb fogyasztasaim voltak kartyankent, ennek tukreben szerintem ezek kivalo homersekleti adatok. Az azert latszik, hogy a nitro nagyon jol hut.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest