- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
KerekesLevi #41376 üzenetére
ha jobban belegonolsz, rájössz, hogy nem lehet a kérdésedre válaszolni. annyival, amennyivel a Zcash-hez képest az éppen bányászott és az auto exchange coin keresztárfolyamai jobban fognak állni. aki neked erre mond valami konkrétat, azzal szeretnék beszélgetni egy kört, hogy hogyan lett mágus. én személy szerint azért szeretem, mert egyszerűbb, mint nekem kiutalgatni és váltani a bányászott coinokat, illetve ha van éppen valami, mint most a Zclassic emelkedés a hard fork előtt, jó eséllyel nem kell másik poolt keresni, hanem tudsz ott bányászni. elég forgalmas pool is, gyakran talál blockot mindenből, a fee mondjuk 1,1%, ha auto exchange is be van állítva.
beállatani egyáltalán nem nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest