Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
válasz default. #47855 üzenetére
A sorrend jó.
1, Igen
2, Én a 2.77-essel csináltam. Nem tapasztaltam vele hibát.
3, Én az Adrenalin drivert használom, azon belül is a 17.12.2 verziót.
4, Igen, de passz hogy melyik verzióval csináltam.
5, Blockchain-be elvileg nem tudod állítani, mert nincs benne ez a menü. Adrenalinban valóban át kell kapcsolni.
-
X Factor
addikt
válasz default. #48043 üzenetére
Azért, ez attól is függ h. mekkora a bánya ^^
Valahol Ígyis, kitermel egy hónapban 500eur-t, h. az arfolyam 200 euro-n áll.
Egyébként meg azért, mert lehet, h. 2-3év múlva egy boom-nál visszamászik, 500-800 közé akár vagy mégtovább.
Eladni a kártyát és abból kriptot venni, nem egy nagy macera, de ezzel meg úgy vagyok, h. amikor képbe jön az eladás, mert indulnek felfele az árfolyamok, akkor megint hasonló cipőben leszünk, hogy a kártyák is ismét felértékelődnek.
De, jah, alapvetően mindeki kb fogad vmire, aztán pár év múlva meglátjuk.
Make things work
-
Dr. Romano
veterán
válasz default. #48154 üzenetére
Ez a videó talán részletesen elmagyarázza a helyzetet. Én anno decemberben csináltam először és utoljára, fene sem emlékszik már olyan pontosan.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
tom120514
őstag
válasz default. #50331 üzenetére
Én pedig úgy számoltam hogy ha eladom a cuccot akkor kb. 8-10 havi coin jön be. Így hogy megvannak a karik a tavalyi crash után több mint egy évvel is és egy rövid időszakot leszámítva nullán vagy kicsi pluszban mennek az áramot beleszámolva, a bányászott vagy abból váltott cuccokat tartom, szerintem megérte megtartani. Az is szempont hogy eladáskor realizálsz azonnal veszteséget a karikon plusz pl. nekem nem való a tőzsdézés, maximum annyiban hogy amit bányászok mert megéri, váltom olyasmire ami szerintem később lesz jó.
Never go full retard.
-
JohnyBlue
addikt
válasz default. #50333 üzenetére
Gyári bios-al lett eladva. A cserék után próbáltam, teszteltem nem volt gebaszikusz vele azért is mertem eladni. A vevő mivel többet vásárolt és folyamatosan helyezte őket használatba ez maradt utoljára de úgy látszik valami megrághatta
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
-
-
koko52
nagyúr
-
törölt tag
válasz default. #50711 üzenetére
Scamadviser értékelés:
[link]Ez alapján a válasz határozottan NEM.
Mondjuk a pár napos megtérülés ígérete eleve az oldal azonnali elhagyására és elfelejtésére kellene, hogy sarkalljon minden ide látogatót De természetesen még mindig jobb kérdezni, mint kidobni a pénzt az ablakon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest