Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
-
Ryaren
tag
up
-
Ryaren
tag
Sziasztok!
Nagyjából mindent sikerült megoldanom linux alatt amire szükségem van kivéve ezt az egyet!!!

A szitu: Szeretném a TV-n nézni a filmeket ezért 2 féle módszerrel is próbálkoztam, hogy életre keltesem a TV-t. Egyrészt a xconfig-ot buheráltam számtalan TwinView-s leírás alapján, de az sehogysem akart működni. Majd rátaláltam az nvtv nevezetű kis programocskára! Ezzel tökéletesen működik a tv-out kivéve azt az egy dolgot, hogy nem tudom beállítani azt, hogy a Monitoron 1280x1024 legyen a felbontás a TV-n meg 800x600. Ha rákattolok a ''TV on'' gombra akkor a monitor is ugyanazon a felbontáson fog futni mint a TV és ez baromira zavaró!!
Kérlek szépen titeket, ha van valami ötlet akár az xconf-al akár az nvtv-vel kapcsolatban osszátok meg velem, mert már az egész internetet feltúrtam, hogy valahogy be tudjam állítani, de nem sikerült

A video kártyám Nvidia Gefroce 4 Ti4200 és kubuntut használok!
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Horgász topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a fenti 3 valamelyikében (vagy 1-2 nap különbséggel mindháromban) tedd fel, nagyobb az esély a válaszra. ezt zárom.